Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Hoorn - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Hoorn

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je rijbewijs B halen in je eigen tempo

Bij de ANWB Rijschool in Hoorn kun jij je rijbewijs halen op een manier die volledig bij je past. Onze autorijschool bestaat sinds 2007 en wij hebben al veel mensen succesvol geholpen om het autorijbewijs te halen.

Onze rijinstructeurs worden beoordeeld met een 8,9, zodat je altijd verzekerd bent van een deskundige begeleiding. Bovendien kun je altijd rekenen op een scherp uurtarief voor de rijlessen die je gaat volgen.

Daarom kies je voor de ANWB

ANWB Rijschool in Hoorn maakt gebruik van de succesvolle en unieke ANWB Lesmethode. Je begint jouw rijopleiding altijd met een vrijblijvende proefles. Aan de hand van deze proefles krijg je een persoonlijk lesadvies en kiezen wij een rijcoach die het beste bij je past. Wij zijn zo zeker van deze unieke lesmethode dat wij een ANWB Examengarantie bieden. Dit betekent dat wij jouw eerste herexamen betalen als je na het volgen van het aantal aanbevolen lessen niet slaagt. Begin dus nu met jouw rijopleiding bij de ANWB in Hoorn! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Hoorn
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Rijles bij dé autorijschool van Hoorn

Als je besluit om rijlessen te volgen in Hoorn, dan ga je natuurlijk op zoek naar de beste rijschool in omgeving. Voor professionele rijles tegen een scherp tarief kun je natuurlijk terecht bij de ANWB. Bij onze autorijschool in Hoorn ben je verzekerd van de beste kwaliteit rijlessen door ons team van ervaren rijinstructeurs. Zij bereiden je voor op alle uitdagingen die je als (beginnende) bestuurder tegen komt. Bovendien slaagt het merendeel van onze cursisten na de eerste keer afrijden. Dus wil jij de beste bestuurder worden van het noorden? Meld je aan voor een gratis proefles bij de ANWB autorijschool in Hoorn & Zwaag.

Autorijles in Hoorn 

Bij de ANWB Autorijschool Hoorn kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Hoorn

“Ik vind dit een zeer goede opleider. Duidelijke les structuur, goede instructeurs/instructrices en er wordt goed aan je gedacht.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Hoorn

Telefoonnummer
0229 - 74 45 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Stationsplein 1
1621 HX Hoorn

Openingstijden
ma t/m vr09:00 - 17:00 uur
za08:00 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.