Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Goes - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Goes

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Je rijbewijs halen in Goes

Op een goede manier je rijbewijs B halen is natuurlijk van groot belang als je veilig de weg op wilt gaan. Je wilt niet te veel betalen en het is fijn als je je rijbewijs in je eigen tempo kunt halen. Je autorijbewijs halen doe je daarom bij de ANWB rijschool in Goes. Onze goed opgeleide rijinstructeurs staan dagelijks voor jou klaar!

Daarom kies je voor onze autorijschool

ANWB rijopleiding hanteert de unieke ANWB Lesmethode. Met deze methode start je met een geheel vrijblijvende proefles bij onze rijschool in Goes. Op basis van deze proefles wordt een persoonlijk lesadvies opgesteld. Hierin geven we aan hoeveel lessen je nodig zal hebben en welke rijcoach het beste bij je past. Wij zijn volledig overtuigd van de ANWB lesmethode, waardoor we zelfs een ANWB Examengarantie bieden. Mocht je dus niet slagen na het aantal aanbevolen lessen, dan betalen wij je 1e herexamen. Haal jouw rijbewijs B dus bij de ANWB rijschool in Goes! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Goes
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Goes

Zin om je rijbewijs te halen in Goes bij de leukste rijschool in jouw woonplaats? Volg dan autorijles bij de ANWB. Bij onze autorijschool in Goes heb je de keuze uit vele rijinstructeurs met jarenlange ervaring. Zo heeft de A58 straks geen geheimen meer voor jou en rij jij voortaan gewoon lekker zelf naar het strand. Wil je weten wie we zijn en kennis maken met jouw toekomstige rijinstructeur? Meld je dan aan voor een proefles bij de ANWB autorijschool in Goes.

Autorijles in Goes 

Bij de ANWB Autorijschool Goes kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

“Een uitstekende rijschool die ik iedereen kan aanbevelen!” 

Leerling Autorijschool Goes

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Goes

Telefoonnummer
085-1145481 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Eberhardtweg 3C
4462 HH Goes

Openingstijden

ma t/m za09:00 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.