ANWB Rijschool Ede - Wageningen - Check jouw 5 voordelen:

ANWB Rijschool Ede - Wageningen - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen

De ANWB Rijschool in Ede-Wageningen

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten.
Meer informatie Aanmelden

 

 

 

Je autorijbewijs halen

Als je dolgraag ije autorijbewijs wilt halen, kun je bij de ANWB Rijschool Ede-Wageningen uitstekend terecht. Onze autorijschool bestaat sinds 1989 en inmiddels hebben we al vele leerlingen geholpen bij het behalen van hun rijbewijs.

De kwaliteit van de lessen is hoog, zo worden onze rijinstructeurs beoordeeld met een 9,1! Je rijbewijs halen doe je daarom bij de ANWB Rijschool in Ede-Wageningen.

De meerwaarde van rijlessen bij de ANWB

Behaal jouw rijbewijs B met de unieke lesmethode van de ANWB! Begin met een geheel vrijblijvende proefles. Vervolgens krijg je een persoonlijk lesadvies, waarin wij onder andere een rijcoach aanbevelen en een indicatie geven van het aantal benodigde rijlessen. Dankzij onze unieke ANWB Lesmethode zijn al vele mensen in één keer geslaagd! Mocht dit niet lukken, dan bieden wij de ANWB Examengarantie. Met deze garantie krijg je jouw eerste herexamen van ons als dit nodig is. Ben jij klaar om je rijbewijs te halen?  Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Neem in Ede een

Proefles autorijden

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Dé autorijschool van Ede-Wageningen

Bij de ANWB kun je dus ook rijlessen volgen tegen een scherp tarief. Wil jij je rijbewijs halen bij de beste autorijschool van Ede-Wageningen? Dan ben je bij de ANWB aan het goede adres. Hier worden cursisten door enthousiaste rijinstructeurs opgeleid tot topautomobilisten die klaar zijn om de weg op te gaan. Dankzij een hoog slagingspercentage weet je zeker dat je hier goed zit. Zo kun je straks gemakkelijk naar de hogeschool in Ede of Wageningen met de auto. Al rijd je net zo gemakkelijk naar de universiteit van Utrecht! Meld je dus direct aan voor een gratis proefles bij de ANWB Autorijschool in Ede–Wageningen en haal snel je rijbewijs.

Autorijles in Ede

Autorijles in Ede

Bij de ANWB Autorijschool Ede kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

Klantreacties

“Prima rijschool met een duidelijk lesprogramma. Ook de feedback van zowel jezelf als instructeur na afloop van elke les is erg fijn en nuttig.” 

Leerling Autorijschool Ede

8.2

ANWB Rijopleiding

is door geslaagde kandidaten beoordeeld met een

Gebaseerd op 16637 stemmen
Bekijk beoordelingen (tevreden.nl)
Leren voor je theorie examen

Leren voor je theorie examen

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

1 5 7 0 4

Service & contact

ANWB Rijschool Ede - Wageningen

Telefoonnummer 0318 - 74 45 99
Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
Whatsapp 088-2692222
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)

Adres kantoor

Hertzstraat 2
6716 BT Ede

Openingstijden kantoor

Ma t/m vr 09:00 - 17:00

Over de ANWB Rijopleiding

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.

Wij zijn lid van de  Nederlandse Franchisevereniging.

Driving school

Information in English