Proefles bij ANWB Rijopleiding
Slechts 35 euro

Proefles bij ANWB Rijopleiding

  • Lesadvies op basis van jouw skills
  • Nu met 2 jaar ANWB-lidmaatschap cadeau
Proefles aanvragen

Proefles auto bij een ANWB Rijschool

De eerste stap naar jouw rijbewijs

Iedere leerling is anders en daarom is het fijn om een proefles te doen. Tijdens een proefles maak je ten eerste kennis met onze rijcoaches. Het is daarnaast ook het moment dat je antwoord krijgt op al je vragen: hoe is de inschatting van mijn voertuigcontrole en verkeersinzicht? Hoeveel rijlessen heb ik nodig? Welk pakket past het beste bij mij en mijn budget? Wanneer kan ik beginnen? Wanneer kan ik examen doen? 

ANWB-lidmaatschap cadeau bij elke proefles

Als je bij ons een proefles aanvraagt via de website, krijg je een 2-jarig ANWB-lidmaatschap cadeau t.w.v. €15,50 per jaar! Zo ben je verzekerd van:

  • Extra korting op tickets voor uitjes in de ANWB Ticketshop, in de webwinkel en op verzekeringen;
  • Dag en nacht advies bij nood (denk aan beroving op vakantie) en juridisch advies bij een verkeersongeval 
  • Je steunt maatschappelijke initiatieven op het gebied van duurzaamheid, verkeersveiligheid en bereikbaarheid.

Lees hier meer over het ANWB-lidmaatschap

De proefles in een simulator

Bij een aantal vestigingen maken we gebruik van een simulator. Heb je nog geen enkele rijervaring, dan zal je proefles bij deze vestigingen altijd plaatsvinden in een simulator. Hierin wordt een veilige basis gelegd om de weg op te gaan met de lesauto. Zeker in steden met veel verkeersdrukte is dit van belang.  Wij hebben simulators staan in: Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Doetinchem, Eibergen, Den Haag, Lelystad, Hilversum, Santpoort, Hoofddorp, Leiden, Beverwijk en Alphen aan de Rijn.

Na de proefles: hoe nu verder?

Na de proefles wordt er door de instructeur nauwkeurig ingeschat welke rijcoach het beste bij je past en op basis van je instapniveau hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben. Wij brengen zorgvuldig advies uit. Uiteraard blijft dit een indicatie, maar je kan ons aan het advies houden als je onverhoopt niet slaagt door de examengarantie. Zo is er een goede basis voor jouw weg naar het behalen van het rijbewijs.

Starten met lessen

Wil je bij ons starten, dan hoor je van ons alles over onze unieke lesmethode. Daarna worden je lessen met regelmaat gepland tot aan je praktijkexamen, wat de kwaliteit van je rijopleiding verhoogt.

Vraag bij de ANWB Rijopleiding vestiging in jouw buurt naar de actuele wachttijden voor het plannen van een eerste rijles.

Tarief

De proefles van 60 minuten kost slechts 35 euro. Na afloop krijg je direct een lesadvies van de rijschool en weet je dus precies hoeveel lessen je nodig gaat hebben en wat je voor je rijopleiding gaat betalen. Boek je minimaal 20 lesuren bij ons, dan is de proefles gratis. 

Zoek rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.
ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding

Bel 088 - 214 09 00
Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu.
WhatsApp 088-2692222
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)