ANWB Rijlessen in IJmuiden

Op jouw manier je rijbewijs B halen

De ANWB Rijschool in Haarlem is de perfecte locatie om succesvol je rijbewijs te halen. Haarlem is tevens de examenlocatie, dus ideaal om te lessen als je in IJmuiden woont. De autorijlessen die wij aanbieden worden volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid en manier van leren.

De rijlessen kun je praktisch vormgeven door het volgen van losse rijlessen of door een keuze te maken voor een tiendaagse cursus. Juist daarom is de ANWB Rijschool Haarlem een prettige verkeersschool om mee samen te werken. 

Rijopleiding Najaarsdeal 2019

Wegens succes verlengd! Ontvang een gratis praktijkexamen ter waarde van € 265,- inclusief ANWB Examengarantie. Aanmelden kan tot en met 13 november 2019. Wees er snel bij, want OP is écht OP!

Meer informatie  Aanmelden proefles

Waarom kiezen voor de ANWB Rijschool?

Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom je het beste voor onze verkeersschool kunt kiezen. Lessen bij onze rijscholen worden niet alleen afgestemd op hoe jij dat voor je ziet, wij betalen ook jouw eerste herexamen mocht je niet slagen na het aantal lessen dat wij je hebben geadviseerd. Maak gerust eens kennis met onze rijschool door het volgen van een proefles.