Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Sittard - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

De ANWB Rijschool in Sittard

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Je rijbewijs halen op een manier die bij je past

Is het eindelijk tijd om zelf achter het stuur te kruipen en wil jij snel en veilig je rijbewijs halen? Haal je rijbewijs dan bij ANWB Rijopleidingen. Bij de ANWB Rijschool in Sittard ga je hier op geheel eigen wijze mee aan de slag en begeleiden onze rijinstructeurs je op jouw tempo naar het behalen van het autorijbewijs. Met een uitstekend scoringsgemiddelde weet je zeker dat je bij ons verzekerd bent van goede autorijlessen en dat je snel je rijbewijs haalt. Wist je dat? Wij bieden ook rijlessen aan in Heerlen.
 

De voordelen van de ANWB Autorijschool

Behaal jouw rijbewijs B bij de ANWB rijschool in Sittard met de unieke ANWB Lesmethode! Start met een proefles en ontvang vervolgens een persoonlijk lesadvies. Hierin geven we een indicatie van het aantal benodigde rijlessen zullen we een rijinstructeur toewijzen die bij je past. Als je het lesadvies ziet zitten, dan gaan we aan de slag! Dankzij onze unieke lesmethode slaagt vrijwel iedereen binnen het geadviseerde aantal lessen. Mocht dit niet lukken, dan bieden wij de ANWB Examengarantie. Hiermee krijg je jouw eerste herexamen van ons. Haal daarom jouw rijbewijs bij de ANWB rijschool in Sittard! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijschool van het jaar 2022:

Wij hebben in de jaarlijkse competitie onder ANWB rijscholen de titel ‘Rijschool van 2022’ gewonnen! Dat betekent dat van alle ANWB rijscholen wij de beste verhouding hadden in slagingspercentage en klanttevredenheid. Daarnaast heeft onze instructrice Linda Salden die werkzaam is bij onze locatie in Sittard de tweede plek behaald bij de Rijcoach van het jaar verkiezing. Zij kreeg een hoog cijfer van haar leerlingen én zorgt ervoor dat veel van hen in één keer slagen voor hun rijbewijs. Daar zijn we natuurlijk super trots op!

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Sittard
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Rijlessen bij dé autorijschool van Sittard

Wil je zo snel mogelijk starten met rijlessen en wil je hierbij lessen op jouw  tempo? Dan is de ANWB autorijschool in Sittard de perfecte locatie om hiermee te starten. Bij onze autorijschool werken ervaren en enthousiaste rijinstructeurs die precies weten wat nodig is om jou hierbij te ondersteunen. Met een hoog slagingspercentage kan het niet anders dat jij ook snel je rijbewijs haalt. Dus wil je leren autorijden op drukke knooppunten zoals Kerensheide en goed voorbereid aan je rijexamen beginnen? Meld je dan aan voor een proefles bij onze autorijschool in Sittard en neem binnenkort zelf plaats achter het stuur.

Autorijles in Sittard 

Bij de ANWB Autorijschool Sittard kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Sittard

“De eerste indruk en de vriendelijkheid van deze rijschool waren direct goed.”

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Sittard

Telefoonnummer
046 - 744 02 10 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Business Park Stein 165
6181 MA Elsloo

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.