Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Gouda - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Gouda

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Haal je rijbewijs B op jouw manier

De ANWB Rijschool in Gouda is een echt familiebedrijf en dat merk je meteen aan de persoonlijke aanpak van de verkeersschool. Je krijgt een advies op maat voor je rijlessen, waardoor je kunt lessen op de manier die het beste bij je past. Ook bij het theorie-examen kunnen we je van de benodigde hulp voorzien. Een complete autorijschool!

Een persoonlijke benadering

Haal je rijbewijs met onze unieke lesmethode bij de ANWB rijschool in Gouda! Met deze methode zorgen wij ervoor dat jij slaagt voor je rijbewijs. We starten de rijopleiding altijd met een geheel vrijblijvende proefles. Hierna ontvang je een persoonlijk lesadvies, waarin wij o.a. een rijcoach aanbevelen die bij je past en een indicatie geven van het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben.

Doordat wij al jarenlang veel succes boeken met onze unieke lesmethode, bieden wij ook de ANWB Examengarantie. Haal je jouw eerste examen niet, dan nemen wij de kosten van het herexamen voor onze rekening. Start dus nu met jouw rijopleiding! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Gouda
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Rijles bij ANWB in Gouda

Woon je in Gouda en heb je eindelijk de leeftijd bereikt dat je autorijles mag volgen? Kies dan voor een rijschool waar je snel en op jouw eigen tempo je rijbewijs haalt. Zoals de ANWB Autorijschool in Gouda! Bij ons heb je de keuze uit diverse ervaren rijinstructeurs en profiteer je van een hoog slagingspercentage. Wil je probleemloos met de auto de weg vinden in het centrum van Gouda en zorgeloos de snelwegen trotseren bij drukke steden zoals Delft, Den Haag of Rotterdam? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij de ANWB Autorijschool in Gouda. Dan zorgen wij dat jij goed voorbereid de weg op gaat.

Autorijles in Gouda 

Bij de ANWB Autorijschool Gouda kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

“Ik was erg tevreden over de proefles, de instructeur legde alles duidelijk en rustig uit!” 

Leerling Autorijschool Gouda

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Gouda

Telefoonnummer
0182 - 74 45 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Burgemeester Jamessingel 2c
2803 PD Gouda

Openingstijden

ma t/m vr09:00 - 18:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.