Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Tot€275,71voordeel

Pakketdeal: What you see is what you get

 • Kies een standaardpakket of een pakket op maat
 • Weet vooraf wat je gaat betalen
 • Herexamengarantie mogelijk
Aanmelden proefles 

Pakketvoordeel

What you see is what you get

Kies jouw voordeelpakket zónder verrassingen. Voordat je begint met rijlessen wil je precies weten waar je aan toe bent en wat jouw rijbewijs gaat kosten. Daarom bieden we nu tijdelijk onze voordeelpakketten aan met extra voordeel dat kan oplopen tot €275,71. Kies een pakket, meld je aan voor een proefles en get ready om jouw rijbewijs te halen.

Hoe werkt het? 

Bekijk de pakketten van jouw rijschool (gebruik de rijschoolplanner op deze pagina) en meld je vóór 1 juni 2024 aan voor een proefles. Weet je nog niet welk pakket bij jou past? Geen zorgen, je start altijd met een proefles en je kunt ook kiezen op basis van je lesadvies. 

 1. Je wordt teruggebeld door een van onze medewerkers om je proefles in te plannen in bij een vestiging bij jou in de buurt. 
 2. Je ontvangt een factuur voor €35 die je vóór aanvang van de proefles betaalt. 
 3. De dag van de proefles! Je rijdt 60 minuten om kennis te maken met de rijschool en om te laten zien welke skills je al in huis hebt. Je krijgt altijd een lesadvies, welk pakket je ook kiest. 
 4. Besluit je bij ons te komen lessen? Dan krijg je €35 van je proefles terug. Als je besluit geen lespakket te kopen, dan heb je dus 60 minuten gereden voor slechts €35! 
 5. Afhankelijk van de afspraken die je maakt met de rijschool doe je een aanbetaling en krijg je direct het praktijkboek mee. Daarnaast plan je eventueel samen met de rijschool alvast het theorie-examen (let op dat je de rijschool moet machtigen), de tussentijdse toets en het praktijkexamen. 
 

Vind een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

Hier moet je rekening mee houden: 

 • Afhankelijk van welk pakket je kiest, krijg je tot €275,71 voordeel: een proefles van €35, 1 jaar Wegenwacht Nederland Instap t.w.v. €74,76, een tweejarig ANWB-lidmaatschap van €34,-, een theoriepakket van max. €69,95 en een theorie-examen van €62.
 • Bij aanvang van de proefles moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn. 
 • Aanmelden kan t/m 31 mei 2024. 
 • Er is voor deze deal sprake van beperkte beschikbaarheid. Op = op! 
 • Als je meer dan 20 lesuren bij ons afneemt, is de proefles standaard gratis. Je betaalt vooraf de proefles om jouw tijdstip te reserveren. Koop je minimaal 20 lessen? Dan wordt deze proefles verrekend in het voordeel. Besluit je om geen pakket af te nemen? Dan heb je slechts €35 betaald voor een proefles van 60 minuten! 
 • Sommige vestigingen maken gebruik van de nieuwste technologie: een simulator. Bij die vestigingen adviseren wij je om de intake in de simulator te rijden waarna je een lesadvies krijgt. Je bepaalt samen met de rijschool hoeveel vervolglessen van je opleiding je in de simulator rijdt. 

Alle actievoorwaarden lees je op je gemak door via deze link

Inclusief 100% lesgeldgarantie* 

Uiteraard profiteer je standaard van onze 100% lesgeldgarantie, waarbij vooraf betaalde lesgelden volledig verzekerd zijn. 

Rijles Simulatoren 

ANWB Rijopleiding maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van rijopleidingen en maakt zodoende in meerdere vestigingen gebruik van rijsimulatoren. Deze vestigingen zijn: Alkmaar, Amsterdam, Almere, Beverwijk, Alphen aan de Rijn, Zaandam, Purmerend, Leiden, Santpoort, Hoofddorp, Eibergen, Doetinchem, Lelystad, Harderwijk en Hilversum.  

Wachttijd 

Let op: sommige rijscholen hebben een wachttijd, waardoor je niet altijd meteen kan starten met je rijopleiding. Wanneer je terug wordt gebeld voor het inplannen van een proefles informeert ons team je altijd over de actuele wachttijd om teleurstelling te voorkomen. 

ANWB Rijopleiding

Telefoonnummer
088 - 214 09 00 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar