Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Roosendaal - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

De ANWB Rijschool in Roosendaal

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Je rijbewijs halen in Roosendaal

Misschien heb je er al jarenlang van gedroomd om rijlessen te nemen en is nu de leeftijd daar dat je ook daadwerkelijk aan de slag mag. Dit kan bij de ANWB Rijschool in Roosendaal. De rijscholen van de ANWB behoren tot de grootste van Nederland, dus je zit bij ons altijd uitstekend op je plek. Je autorijbewijs halen doe je gemakkelijk en snel bij de ANWB Autorijschool!

Profiteer van de ANWB

Bij de ANWB rijschool in Roosendaal haal je met onze unieke lesmethode jouw rijbewijs. Met deze aanpak zijn wij al veel mensen in één keer geslaagd. Je begint met een vrijblijvende proefles, waarna je een persoonlijk lesadvies ontvangt. Daarnaast koppelen wij je aan een ANWB rijcoach die bij jou past. Onze unieke lesmethode wordt dus helemaal op jou afgestemd! Wij weten dat onze lesmethode werkt. Daarom bieden wij ook ANWB Examengarantie. Haal je jouw examen niet in één keer? Dan betalen wij jouw eerste herexamen. Haal jouw rijbewijs dus bij onze ANWB rijschool in Roosendaal! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Aanmelden proefles elektrisch 

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Roosendaal
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Haal je rijbewijs bij de ANWB autorijschool in Roosendaal

Wil je eindelijk zelf achter het stuur kruipen, maar heb je je rijbewijs nog niet op zak? Dan heb je bij ons de kans om je autorijbewijs te halen bij de beste autorijschool in Roosendaal. De ANWB ken je misschien wel via je ouders, maar is er ook voor jou met een unieke lesmethode om je rijbewijs te halen. Hierbij word je begeleid door één van onze ervaren instructeurs die jou begeleiden op weg naar het praktijkexamen. Met succes, want wist je dat het merendeel van onze kandidaten in één keer slaagt? Meld je dus direct aan voor een kosteloze proefles bij onze autorijschool in Roosendaal en haal binnenkort je rijbewijs.

Autorijles in Roosendaal 

Bij de ANWB Autorijschool Roosendaal kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Roosendaal

“Heb een fijne ervaring gehad. Duidelijke uitleg en instructies. Afspraak = afspraak.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Roosendaal

Telefoonnummer
085-1145481 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Borchwerf 4
4704 RG Roosendaal

Openingstijden
ma t/m vr08:30 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.