Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Nieuwegein - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

De ANWB Rijschool in Nieuwegein

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Haal je rijbewijs in Nieuwegein

Wordt het tijd om het rijbewijs B te halen? Kom dan langs bij de ANWB Rijschool in Nieuwegein. Hier kun jij je autorijbewijs halen op een manier die bij je past. Het is ook mogelijk om rijlessen te volgen in Houten.

Waarom kiezen voor de ANWB rijscholen?

ANWB Rijopleiding hanteert de unieke en succesvolle ANWB Lesmethode. Deze start met het volgen van een vrijblijvende proefles. Op basis van de proefles wordt er een persoonlijk lesadvies opgesteld. In dit advies geven we aan welke rijcoach het beste bij je past en hoeveel lessen wij adviseren. Wij zijn zo overtuigd van deze lesmethode en onze rijcoaches dat we hier zelfs ANWB Examengarantie voor bieden!  Mocht je niet slagen na het aantal geadviseerde lessen, dan betalen wij je 1e herexamen. Haal daarom je rijbewijs B bij de ANWB in Nieuwegein! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Nieuwegein
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Nieuwegein

Woon je in Nieuwegein en wil je snel je rijbewijs halen? Kom dan eens langs bij de ANWB rijschool. Onze autorijschool in Nieuwegein staat bekend om zijn unieke lesmethode en een uitstekend slagingspercentage. Onze ervaren rijinstructeurs zijn enthousiast en stomen je klaar voor het aankomende praktijkexamen. Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken over je vaardigheden, want wij leren je hoe alles dat je wilt weten. Of het nu gaat om rijden in het centrum van Nieuwegein of de drukke snelwegen rondom Utrecht, het komt allemaal aan bod. Klaar voor de uitdaging? Meld je dan aan voor een proefles bij onze autorijschool in Nieuwegein.

Autorijles in Nieuwegein 

Bij de ANWB Autorijschool Nieuwegein kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Nieuwegein

“Zeer prettige en goede rijschool." 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Nieuwegein

Telefoonnummer
030 - 774 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Utrechthaven 1a
3433 PN Nieuwegein

Openingstijden
ma t/m vr09:00 - 17:00 uur
za09:00 - 15:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.