Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Den Haag - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

Rijles in Zoetermeer bij ANWB Rijschool

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je rijbewijs B halen op de manier die bij jou past

De ANWB Rijschool nabij Zoetermeer is al meer dan 10 jaar een echt familiebedrijf. Wij houden van een persoonlijke aanpak en met drie kantoren in de regio zijn wij altijd goed bereikbaar.

Door te lessen in Zoetermeer en Den Haag (= examenlocatie) leer je de snelwegen beter kennen en kun je oefenen met drukker verkeer. Je kunt bij de ANWB Rijschool je rijbewijs B halen op de manier die het beste bij jou past.

De voordelen van rijlessen in Zoetermeer bij ANWB

Dankzij de proefles kunnen wij de rijlessen bij onze verkeersschool helemaal op jouw persoonlijkheid en leervaardigheid afstemmen. En slaag je de eerste keer niet na het aantal geadviseerde lessen? Dan krijg je het eerste herexamen gratis. Als je 16,5 jaar of ouder bent, kun je direct een vrijblijvende proefles aanvragen bij onze autorijschool in Den Haag of één van de andere ANWB rijscholen.