Rijles in Zoetermeer bij ANWB Rijschool

Rijopleiding Winterdeal

Ontvang je rijexamen t.w.v. 255 euro volledig gratis! Bovendien geven wij examengarantie op je praktijkexamen. Aanmelden kan tot en met 20 december 2018. Wees er snel bij, want OP is écht OP.

Meer informatie Aanmelden proefles

Je rijbewijs B halen op de manier die bij jou past

De ANWB Rijschool in Den Haag nabij Zoetermeer is al meer dan 10 jaar een echt familiebedrijf. Wij houden van een persoonlijke aanpak en met drie kantoren in de regio zijn wij altijd goed bereikbaar.

Door te lessen in Den Haag (= examenlocatie) leer je de snelwegen beter kennen en kun je oefenen met drukker verkeer. Je kunt bij de ANWB Rijschool je rijbewijs B halen op de manier die het beste bij jou past, een snelle cursus in 10 dagen of helemaal in je eigen tempo.

De voordelen bij ANWB

Dankzij de proefles kunnen wij de rijlessen bij onze verkeersschool helemaal op jouw persoonlijkheid en leervaardigheid afstemmen. En slaag je de eerste keer niet na het aantal geadviseerde lessen? Dan krijg je het eerste herexamen gratis. Als je 16,5 jaar of ouder bent, kun je direct een vrijblijvende proefles aanvragen bij onze autorijschool in Den Haag of één van de andere ANWB rijscholen.