Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Tilburg - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

Autorijles volgen in Goirle

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Lessen hoe, waar en wanneer jij wilt!

Heb je plannen om je rijbewijs te halen, maar wil je dit wel doen op jouw manier? Kies dan voor de ANWB Rijschool in Tilburg nabij Goirle. Hier heb je de mogelijkheid om op een prettige manier en op jouw eigen tempo te leren autorijden. Uiteraard krijg je uitstekende begeleiding van de zeer ervaren rijinstructeurs.

Met vertrouwen en plezier de weg op

De rijschool van de ANWB is een uitstekende autorijschool om je autorijbewijs te halen. Voordat je het weet heb je het felbegeerde papiertje in je handen en kun je eindelijk je eerste auto gaan kopen.

De deskundige rijinstructeurs van de rijschool in Tilburg stellen jou op je gemak, leren je hoe je de auto het beste onder controle kunt houden en laten je alvast kennis maken met de wegen in Tilburg (= examenlocatie). Ze bereiden je optimaal voor op je rijexamen!