Rijlessen Enschede bij ANWB Rijopleiding

Op je eigen wijze je rijbewijs halen in Enschede

Je autorijbewijs halen bij een betrouwbare autorijschool? Schrijf je dan in voor een proefles bij de ANWB Rijschool in Eibergen nabij Enschede. Deze rijschool bestaat al sinds 1965 en beschikt over 12 verschillende rijcoaches die je optimaal kunnen voorbereiden op het rijexamen. Hier haal je het rijbewijs in een cursus van 10 dagen of helemaal in je eigen tempo. Onze rijcoaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8,8 dus je kunt altijd rekenen op uitstekende lessen.

De pluspunten van de ANWB Rijscholen

Elke rijles die je boekt bij onze autorijschool, wordt volledig op jouw wensen en leerstijl afgestemd. Wij helpen je op alle mogelijke manieren om je rijbewijs B te halen.

Daarom vinden wij het belangrijk om naast Enschede ook in de nabijgelegen stad Eibergen (= examenlocatie) te lessen. Hierdoor leer je de snelwegen beter kennen en kun je met drukker verkeer oefenen. Slaag je niet na de eerste keer na het door ons geadviseerde aantal rijlessen? Dan betalen wij je herexamen. Dus woon jij in Enschede en wil je graag in eigen tempo je rijbewijs halen? Kom gerust eens bij ons langs voor het volgen van een proefles. Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.