ANWB Rijlessen in Nieuw Vennep

Rijopleiding Najaarsdeal 2019

Wegens succes verlengd! Ontvang een gratis praktijkexamen ter waarde van € 265,- inclusief ANWB Examengarantie. Aanmelden kan tot en met 13 november 2019. Wees er snel bij, want OP is écht OP!

Meer informatie  Aanmelden proefles

Op weg naar je rijbewijs B

Autorijden moet niet alleen in de toekomst een prettige ervaring zijn. Het begint namelijk bij het volgen van rijlessen die op een aangename wijze worden gegeven. De ANWB Rijschool Hoofddorp kan jou hier uitstekend bij helpen. Kom lessen volgen in je eigen tempo of kies voor onze succesvolle tiendaagse cursus.

Onze ervaren rijinstructeurs helpen jou op een rustige wijze bij het halen van je rijbewijs. Zo bereiden zij jou optimaal voor op het praktijkexamen. Door te oefenen in Hoofddorp (= examenlocatie) leer je alvast om te gaan met het drukker verkeer en de bekende knelpunten. 

Jouw ideale autorijschool

Je rijbewijs halen doe je bij de ideale rijschool in Hoofddorp. Wij houden altijd rekening met jouw wensen en leerstijl. Mocht je de eerste keer niet slagen na het aantal lessen dat wij hebben geadviseerd, dan betalen wij zelfs jouw eerste herexamen!

Onze rijscholen bieden jou daarmee een uitstekende service waar jij optimaal van kunt profiteren. Dankzij een proefles op onze verkeersschool wordt jou dat zeker duidelijk.