Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Hoofddorp - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijlessen in Nieuw Vennep

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Op weg naar je rijbewijs B

Autorijden moet niet alleen in de toekomst een prettige ervaring zijn. Het begint namelijk bij het volgen van rijlessen die op een aangename wijze worden gegeven. De ANWB Rijschool Hoofddorp kan jou hier uitstekend bij helpen. 

Onze ervaren rijinstructeurs helpen jou op een rustige wijze bij het halen van je rijbewijs. Zo bereiden zij jou optimaal voor op het praktijkexamen. Door te oefenen in Hoofddorp (= examenlocatie) leer je alvast om te gaan met het drukker verkeer en de bekende knelpunten. 

Jouw ideale autorijschool

Je rijbewijs halen doe je bij de ideale rijschool in Hoofddorp. Wij houden altijd rekening met jouw wensen en leerstijl. Mocht je de eerste keer niet slagen na het aantal lessen dat wij hebben geadviseerd, dan betalen wij zelfs jouw eerste herexamen!

Onze rijscholen bieden jou daarmee een uitstekende service waar jij optimaal van kunt profiteren. Dankzij een proefles op onze verkeersschool wordt jou dat zeker duidelijk.