Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Almere - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Almere

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Succesvol rijlessen bij onze rijschool

Wil je voor een scherpe prijs rijlessen volgen in een mooie lesauto? Kom dan rijlessen volgen bij de ANWB Rijschool in Almere. De ervaren rijcoaches van onze autorijschool die gemiddeld een 9,1 scoren, zullen jou op een perfecte manier ondersteunen.

Je autorijbewijs halen bij de ANWB Autorijschool

Bij de ANWB rijschool in Almere haal je jouw rijbewijs aan de hand van onze unieke ANWB Lesmethode; een aanpak waarmee wij al veel mensen succesvol aan een rijbewijs hebben geholpen! Je start met een proefles, waarna je een persoonlijk lesadvies ontvangt. Daarnaast koppelen wij op basis van de proefles een rijcoach die bij jou past. Jouw lesmethode wordt dus helemaal op jou afgestemd! Ook bieden wij de ANWB Examengarantie. Haal je jouw examen niet in één keer? Dan betalen wij jouw eerste herexamen. Zó zeker zijn wij van onze unieke lesmethode! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Almere
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Je rijbewijs halen bij de ANWB Autorijschool in Almere

Je rijbewijs halen in Almere doe je natuurlijk bij de ANWB autorijschool in Almere. Als je je rijbewijs wilt halen in Almere, dan krijg je te maken met belangrijke verkeersaders in de stad. Niet alleen ga je oefenen bij de A6 en A27, maar ook spoorlijn Weesp-Lelystad is een drukke locatie, evenals Almere Stad. Gelukkig heb je deskundige rijinstructeurs die je perfect voorbereiden op je rijexamen. De ANWB Autorijschool in Almere heeft een uitstekend slagingspercentage, dus jij hoeft je over je rijexamen zeker geen zorgen te maken!

Autorijles in Almere 

Bij de ANWB Autorijschool Almere kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Almere

"Prettig leren autorijden doe je bij de ANWB Rijschool in Almere!" 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Almere

Telefoonnummer
036 - 744 25 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Erasmuslaan 85
1216 LW Hilversum

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.