ANWB Rijschool Heerlen - Check jouw 5 voordelen:

ANWB Rijschool Heerlen - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen

De ANWB Rijschool in Heerlen

Instapdeal

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aanbieding: Je eerste 10 lesuren voor €489,-
Meer informatie Aanmelden

 

Je rijbewijs halen op een manier die bij je past

Is het eindelijk tijd om zelf achter het stuur te kruipen en wil jij snel en veilig je rijbewijs halen? Haal je rijbewijs dan bij ANWB Rijopleiding. Bij de ANWB Rijschool in Heerlen ga je hier op geheel eigen wijze mee aan de slag en begeleiden onze rijinstructeurs je op jouw tempo naar het behalen van het autorijbewijs. Met een uitstekend scoringsgemiddelde weet je zeker dat je bij ons verzekerd bent van goede autorijlessen en dat je snel je rijbewijs haalt. 

De voordelen van de ANWB Autorijschool

Behaal jouw rijbewijs B bij de ANWB rijschool in Heerlen met de unieke ANWB Lesmethode! Start met een proefles en ontvang vervolgens een persoonlijk lesadvies. Hierin geven we een indicatie van het aantal benodigde rijlessen zullen we een rijinstructeur toewijzen die bij je past. Als je het lesadvies ziet zitten, dan gaan we aan de slag! Dankzij onze unieke lesmethode slaagt vrijwel iedereen binnen het geadviseerde aantal lessen. Mocht dit niet lukken, dan bieden wij de ANWB Examengarantie. Hiermee krijg je jouw eerste herexamen van ons. Haal daarom jouw rijbewijs bij de ANWB rijschool in Heerlen! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Neem in Heerlen een

Proefles autorijden

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Dé autorijschool van Heerlen

Wil je zo snel mogelijk starten met rijlessen en wil je hierbij lessen op jouw  tempo? Dan is de ANWB autorijschool in Heerlen de perfecte locatie om hiermee te starten. Bij onze autorijschool werken ervaren en enthousiaste rijinstructeurs die precies weten wat nodig is om jou hierbij te ondersteunen. Met een hoog slagingspercentage kan het niet anders dat jij ook snel je rijbewijs haalt. Dus wil je leren autorijden op drukke knooppunten zoals Kerensheide en goed voorbereid aan je rijexamen beginnen? Meld je dan aan voor een proefles bij onze autorijschool in Heerlen en neem binnenkort zelf plaats achter het stuur.

Autorijles in Heerlen

Autorijles in Heerlen

Bij de ANWB Autorijschool Heerlen kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

Klantreacties

“De eerste indruk en de vriendelijkheid van deze rijschool waren direct goed.” 

Leerling Autorijschool Heerlen

8.2

ANWB Rijopleiding

is door geslaagde kandidaten beoordeeld met een

Gebaseerd op 16637 stemmen
Bekijk beoordelingen (tevreden.nl)
Leren voor je theorie examen

Leren voor je theorie examen

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

1 5 7 0 4
Onze rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn ervaren, goed opgeleid en spreken Nederlands, Engels en Duits.

" Je merkt hoe leuk mensen het vinden om te leren autorijden en om bij anwb te horen. Het gaat natuurlijk niet altijd even makkelijk maar er is natuurlijk ook altijd ruimte voor een lach."

Instructeur Peter Bosch

Service & contact

ANWB Rijschool Heerlen

Telefoonnummer 046 - 744 02 10
Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
Whatsapp 088-2692222
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)

Adres kantoor

Beitel 94
6224JW Heerlen

Over de ANWB Rijopleiding

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.

Wij zijn lid van de  Nederlandse Franchisevereniging.

Driving school

Information in English