Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Gooi & Vechtstreek - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

De ANWB Rijschool in Gooi & Vechtstreek

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je rijbewijs B halen op een manier die bij jou past

Hoe kun je nu beter je rijbewijs halen dan op een manier die bij jou past? Bij de ANWB Rijschool in de Gooi & Vechtstreek is dit uitstekend te realiseren. Je kunt hier helemaal in je eigen tempo rijlessen volgen in de regio Naarden, Bussum en Hilversum.  
 

Volg een proefles

Bij de ANWB rijschool haal je jouw rijbewijs aan de hand van onze unieke lesmethode; een aanpak waarmee wij al veel mensen succesvol aan een rijbewijs hebben geholpen! Je start met een proefles in het Gooi (een proefles in Hilversum is ook mogelijk), waarna je een persoonlijk lesadvies ontvangt. Daarnaast koppelen wij je aan een rijcoach die bij jou past. Jouw lesmethode wordt dus helemaal op jou afgestemd! Ook bieden wij de ANWB Examengarantie. Haal je jouw examen niet in één keer? Dan betalen wij jouw eerste herexamen. Zó zeker zijn wij van onze unieke lesmethode! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Motoropstapdagen

Wij organiseren Motoropstapdagen voor alle motorliefhebbers. Op deze dagen kun je ervaren hoe het is om motor te rijden met een proefles voor €45 euro

 

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in de Gooi & Vechtstreek
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van de Gooi & Vechtstreek

Woon je in Gooi & Vechtstreek en ben je op zoek naar een betrouwbare en leuke rijschool? Kom dan eens langs bij onze ANWB Autorijschool in de Gooi & Vechtstreek. Bij onze rijschool wordt les gegeven door ervaren rijinstructeurs die jou persoonlijk begeleiden naar het snel halen van je rijbewijs. En met succes, want bij ons slaagt het merendeel van alle cursisten na de eerste keer afrijden. Dus wil jij binnenkort met de auto naar Amsterdam om een avondje te gaan stappen en gewoon goed voorbereid de weg op gaan? Meld je aan voor een gratis proefles bij onze autorijschool in de Gooi & Vechtstreek.

Autorijles in Gooi & Vechtstreek 

Bij de ANWB Autorijschool Gooi & Vechtstreek kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

“Echt een super goede ervaring gehad! Hele gezellige maar toch duideijke instructeur.” 

Leerling Autorijschool Gooi & Vechtstreek

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Gooi & Vechtstreek

Telefoonnummer
035 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Erasmuslaan 85
1216 LW Hilversum

Openingstijden

ma t/m za08:30 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.