ANWB Rijschool Gooi & Vechtstreek - Check jouw 5 voordelen:

ANWB Rijschool Gooi & Vechtstreek - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen

De ANWB Rijschool in Gooi & Vechtstreek

Instapdeal

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aanbieding: Je eerste 10 lesuren voor €489,-
Meer informatie Aanmelden

 

Je rijbewijs B halen op een manier die bij jou past

Hoe kun je nu beter je rijbewijs halen dan op een manier die bij jou past? Bij de ANWB Rijschool in de Gooi & Vechtstreek is dit uitstekend te realiseren. Je kunt hier helemaal in je eigen tempo rijlessen volgen in de regio Naarden, Bussum en Hilversum.  
 

Volg een proefles

Bij de ANWB rijschool haal je jouw rijbewijs aan de hand van onze unieke lesmethode; een aanpak waarmee wij al veel mensen succesvol aan een rijbewijs hebben geholpen! Je start met een proefles in het Gooi (een proefles in Hilversum is ook mogelijk), waarna je een persoonlijk lesadvies ontvangt. Daarnaast koppelen wij je aan een rijcoach die bij jou past. Jouw lesmethode wordt dus helemaal op jou afgestemd! Ook bieden wij de ANWB Examengarantie. Haal je jouw examen niet in één keer? Dan betalen wij jouw eerste herexamen. Zó zeker zijn wij van onze unieke lesmethode! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

 

Motoropstapdagen

Wij organiseren Motoropstapdagen voor alle motorliefhebbers. Op deze dagen kun je ervaren hoe het is om motor te rijden met een proefles voor 35 euro

Wil je het rijbewijs halen? Alléén tijdens de Motoropstapdagen hebben wij een speciale aanbieding: 14 uur rijles + 2 praktijkexamens (AVB & AVD) nú slechts voor € 1250 euro!

Aanmelden proefles

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Neem in Gooi een

Proefles autorijden

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van de Gooi & Vechtstreek

Woon je in Gooi & Vechtstreek en ben je op zoek naar een betrouwbare en leuke rijschool? Kom dan eens langs bij onze ANWB Autorijschool in de Gooi & Vechtstreek. Bij onze rijschool wordt les gegeven door ervaren rijinstructeurs die jou persoonlijk begeleiden naar het snel halen van je rijbewijs. En met succes, want bij ons slaagt het merendeel van alle cursisten na de eerste keer afrijden. Dus wil jij binnenkort met de auto naar Amsterdam om een avondje te gaan stappen en gewoon goed voorbereid de weg op gaan? Meld je aan voor een gratis proefles bij onze autorijschool in de Gooi & Vechtstreek.

Autorijles in Gooi & Vechtstreek

Autorijles in Gooi & Vechtstreek

Bij de ANWB Autorijschool Gooi & Vechtstreek kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

Klantreacties

“Echt een super goede ervaring gehad! Hele gezellige maar toch duideijke instructeur.” 

Leerling Autorijschool Gooi & Vechtstreek

8.2

ANWB Rijopleiding

is door geslaagde kandidaten beoordeeld met een

Gebaseerd op 16637 stemmen
Bekijk beoordelingen (tevreden.nl)
Leren voor je theorie examen

Leren voor je theorie examen

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

1 5 7 0 4
Onze rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn ervaren, goed opgeleid en spreken Nederlands, Engels en Duits.

"Ik ben zeer betrokken bij al mijn leerlingen en probeer er altijd met mijn leerling alles uit halen, zodat deze een topchauffeur wordt."

Instructeur Rob Bakker

Service & contact

ANWB Rijschool Gooi & Vechtstreek

Telefoonnummer 035 - 744 05 99
Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
Whatsapp 088-2692222
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)

Adres kantoor

Erasmuslaan 85
1216 LW Hilversum

Openingstijden kantoor

Ma t/m vr 08:30 - 17:00 uur

Over de ANWB Rijopleiding

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.

Wij zijn lid van de  Nederlandse Franchisevereniging.

Driving school

Information in English