Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Rijswijk - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

Rijlessen volgen in Delft

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Rijlessen op maat

Bij de ANWB Rijschool volg je rijlessen in Delft en de examenlocatie, om je optimaal voor te bereiden op je rijexamen. Een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 20 jaar bestaat en drie vestigingen heeft. Bij onze autorijschool kunnen wij jouw rijlessen volledig op maat verzorgen. 

Je wordt thuis in Delft opgehaald en in Rijswijk, tevens examenlocatie, kun je alvast oefenen met drukker verkeer. Onze rijinstructeurs doen er alles aan om je optimaal voor te bereiden op het praktijkexamen! 

Een persoonlijke aanpak

De ANWB Rijscholen staan bekend om de persoonlijke aanpak, wat ook geldt voor onze verkeersschool nabij Delft. Aan de hand van een proefles wordt bepaald hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen en welk pakket het beste bij je past. Vervolgens kunnen we direct je rijlessen inplannen bij onze autorijschool. Hiervoor moet je wel 16,5 jaar of ouder zijn.