Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Breda - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijlessen in Oosterhout

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Je rijbewijs B halen bij onze autorijschool

Als je plannen hebt om je autorijbewijs te halen in Oosterhout, dan kan dit op twee manieren bij de ANWB Rijschool. Je kunt rijlessen in je eigen tempo volgen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een snelcursus van 10 dagen.

In overleg kun je worden opgehaald waar je maar wilt en een proefles maakt altijd deel uit van de cursus. Tijdens het lessen krijg je uitstekende begeleiding. Niet voor niets krijgen onze rijinstructeurs een 8,9 als beoordeling. Je rijbewijs halen doe je daarom bij de ANWB. 
 

Waarom kies je voor autorijlessen bij de ANWB Rijscholen?

De lessen worden afgestemd op je leervaardigheid en persoonlijkheid bij de autorijschool. Mocht je de eerste keer niet slagen na het aantal geadviseerde lessen, dan betalen wij je eerste herexamen. Bovendien kun je door middel van een proefles kennismaken met de ANWB Rijschool in Breda.

Wij vinden het belangrijk om in de nabijgelgen stad Breda (= examenlocatie) te lessen. Zo leer je de snelwegen beter kennen en kun je met drukker verkeer oefenen. Haal daarom je rijbewijs B bij de ANWB in Breda!