Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Assen - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Assen

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Op je eigen gemak je rijbewijs halen bij de ANWB

Heb jij de drive om je rijbewijs in één keer te halen? Dan zit je hier goed! Bij onze ANWB rijschool in Assen ben je verzekerd van een unieke lesmethode en ervaren rijcoaches. Wij zorgen dat jij binnen de kortste keren zelfstandig en helemaal voorbereid de weg op kan. Zo biedt onze rijschool in Assen een bewezen rijopleiding aanpak waarop jij kunt vertrouwen. 

Waarom je rijbewijs halen bij ANWB?

Met de unieke ANWB Lesmethode haal jij jouw rijbewijs B op de meest efficiënte manier. Bij de ANWB rijschool in Assen start je met een vrijblijvende proefles. Aan de hand van deze proefles krijg je een persoonlijk lesadvies. Wij wijzen vervolgens een rijcoach toe die het beste bij je past. In jouw persoonlijk lesadvies kan je zien hoeveel rijlessen wij aanbevelen.

Wij zijn overtuigd van deze lesmethode en hebben al veel mensen succesvol aan een rijbewijs geholpen. Lukt het niet om je rijbewijs in een keer te halen? Geen zorgen! Met de ANWB Examengarantie doe je jouw eerste herexamen op onze kosten. Start dus nu met jouw rijopleiding bij de ANWB rijschool in Assen! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Assen
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste rijschool van Assen

Bij de ANWB autorijschool in Assen rijd je niet alleen snel je rijbewijs tegemoet, je zit ook met plezier achter het stuur. Tijdens jouw proefles kijken we daarom of je het goed kan vinden met je rijinstructeur. Klikt het van beide kanten? Dan rij je met je rijinstructeur het praktijkexamen op een ontspannen manier tegemoet. Dus zit jij binnenkort achter het stuur als je met je vrienden op pad gaat of wil je onbezorgd knooppunt Assen trotseren? Meld je dan direct aan voor een proefles bij de ANWB rijschool in Assen!

Autorijles in Assen 

Bij de ANWB Autorijschool Assen kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool ANWB

"Je wordt beoordeeld over je hele examen rit en niet over een incident, groei in je examen en neem het initiatief!"

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Assen

Telefoonnummer
050 - 205 31 00 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00 uur te bereiken en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Aziëweg 26
9407 TG Assen

Openingstijden
ma t/m vr09:00 - 17:00 uur
za09:00 - 16:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.