Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Spijkenisse - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Alkmaar

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Haal je rijbewijs B op jouw manier

Wil je op een prettige manier je rijbewijs halen? Je rijbewijs B halen kan effectief bij de ANWB Rijschool in Spijkenisse, één van onze vele ervaren rijscholen in Nederland. Bij onze  ANWB Rijschooln helpen onze rijcoaches je met veel plezier en geduld op weg.

Jouw rijschool in Spijkenisse en omgeving

Met de succesvolle ANWB Lesmethode ga jij jouw rijbewijs halen! Deze unieke methode begint met een vrijblijvende proefles. Op basis hiervan wordt een persoonlijk lesadvies opgesteld en krijg je een rijcoach die bij jou past. Je leert alles stap voor stap, wat tevens wordt overzichtelijk wordt bijgehouden. Wij zijn zo overtuigd van de ANWB lesmethode dat wij een ANWB Examengarantie bieden. Mocht je dus niet slagen na het aantal aanbevolen lessen, dan betalen wij jouw 1e herexamen. Meld je dus nu aan voor een proefles in Spijkenisse! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Spijkenisse
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Lessen bij de leukste autorijschool van Spijkenisse

Wil je op ontspannen en prettige wijze je rijbewijs halen in Spijkenisse? Kom dan lessen bij de ANWB! Wellicht ken je die naam via het lidmaatschap van je ouders, maar wij hebben ook een erkende rijopleiding waar jaarlijks duizenden jongeren hun rijbewijs halen. Onze ervaren rijinstructeurs van de autorijschool in Spijkenisse stomen je volledig klaar voor het examen en bereiden je voor op alle uitdagingen die je tegen komt. Van inparkeren in het centrum tot autorijden op de drukke ring van Rotterdam, je leert het bij ons. Van al onze cursisten in Spijkenisse slaagt dan ook een groot gedeelte direct na de eerste keer afrijden. Ook iets voor jou? Meld je dan aan voor een proefles bij onze autorijschool in Spijkenisse en wie weet heb jij je rijbewijs snel op zak!

Autorijles in Spijkenisse 

Bij de ANWB Autorijschool Spijkenisse kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Spijkenisse

“Ik waardeer vooral de professionele aanpak en flexibiliteit, maar ook de bereidheid op zondag te lessen wanneer een zaterdag door omstandigheden bij de instructeur uitvalt.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Spijkenisse

Telefoonnummer
0181 - 74 45 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Thurledeweg 113
3044 ER Rotterdam

Openingstijden
ma t/m do08:00 - 18:00 uur
vr, za08:00 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.