Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Arnhem - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Arnhem

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Rijles bij ANWB in Arnhem!

Wil je zorgeloos je rijbewijs halen? Start dan bij onze ANWB Rijschool in Arnhem. Onze ervaren rijcoaches helpen jou op weg. Jij mag helemaal zelf bepalen wat je prettig vindt bij de autorijschool van de ANWB. Elke les wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Daarom kies je voor de ANWB Rijschool in Arnhem. 

De unieke lesmethode van de ANWB

ANWB rijopleiding maakt gebruik van de succesvolle ANWB Lesmethode. Start eerst met een vrijblijvende proefles en krijg op basis hiervan een persoonlijk lesadvies. Wij zullen vervolgens een rijcoach toewijzen die het beste bij je past. Het aantal lessen dat je nodig zal hebben, is tevens in het persoonlijk lesadvies opgenomen. Haal je het na deze lessen toch niet? Dan betalen wij jouw eerste herexamen! Dat is onze ANWB Examengarantie. Haal daarom je rijbewijs B bij de ANWB rijschool in Arnhem! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Arnhem
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Arnhem

Is voor jou de tijd aangebroken om te gaan lessen? Dan doe je dit natuurlijk bij de ANWB Autorijschool in Arnhem. Al jarenlang zijn wij een betrouwbare rijschool voor het volgen van autorijles. Wellicht heeft jouw vader of moeder ook rijles bij ons gevolgd! Bij onze autorijschool in Arnhem les je in één van de Volkswagen lesauto's en profiteer je van een hoog slagingspercentage. Meld je direct aan voor een gratis proefles bij onze rijschool en rij binnenkort ook fluitend over moeilijke verkeersknooppunten zoals Velperbroek.

Autorijles in Arnhem 

Bij de ANWB Autorijschool Arnhem kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Autorijschool Amsterdam

"Blijf vooral jezelf tijdens de rijles en geniet van de rijopleiding!"

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Arnhem

Telefoonnummer
036 - 744 25 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Overmaat 26
6831 AH Arnhem

Openingstijden
ma t/m vr09:00 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.