Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Eibergen - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

Rijlessen in Hengelo bij ANWB Rijopleiding

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Op je eigen wijze je rijbewijs halen nabij Hengelo

Je autorijbewijs halen bij een betrouwbare autorijschool? Schrijf je dan in voor een proefles bij de ANWB Rijschool in Eibergen nabij Hengelo. Deze rijschool bestaat al sinds 1965 en beschikt over 12 verschillende rijinstructeurs. Zij bereiden je optimaal voor op het rijexamen. Onze rijinstructeurs ontvangen van leerlingen een gemiddeld score van 8,8! Je kunt dus altijd rekening op uitstekende lessen.

De pluspunten van rijlessen in Hengelo bij de ANWB Rijschool

Elke rijles die je boekt bij ons, wordt compleet op jouw wensen en leerstijl afgestemd. Wij halen je op in Hengelo en helpen je op alle mogelijke manieren om je rijbewijs B te halen. Daarom is het van belang om in de nabijgelegen stad (= examenlocatie) te lessen. Hierdoor krijg je meer ervaring op de drukke snelwegen en in het hectische verkeer.

Slaag je niet na de eerste keer na het door ons geadviseerde aantal rijlessen? Geen paniek, want wij betalen je herexamen. Neem gerust eens contact op voor het volgen van een proefles en om je rijbewijs te halen in Hengelo. Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.