Rijles in Hengelo bij ANWB Rijschool

Rijopleiding Winterdeal

Ontvang je rijexamen t.w.v. 255 euro volledig gratis! Bovendien geven wij examengarantie op je praktijkexamen. Aanmelden kan tot en met 20 december 2018. Wees er snel bij, want OP is écht OP.

Meer informatie Aanmelden proefles

Op je eigen wijze je rijbewijs halen nabij Hengelo

Je autorijbewijs halen bij een betrouwbare autorijschool? Schrijf je dan in voor een proefles bij de ANWB Rijschool in Eibergen nabij Hengelo. Deze rijschool bestaat al sinds 1965 en beschikt over 12 verschillende rijinstructeurs. Zij bereiden je optimaal voor op het rijexamen. Hier haal je het rijbewijs in een cursus van 10 dagen of helemaal in je eigen tempo. Onze rijinstructeurs ontvangen van leerlingen een gemiddeld score van 8,8! Je kunt dus altijd rekening op uitstekende lessen.

De pluspunten van de ANWB Rijscholen

Elke rijles die je boekt bij ons, wordt compleet op jouw wensen en leerstijl afgestemd. Wij helpen je op alle mogelijke manieren om je rijbewijs B te halen. Daarom is het van belang om in de nabijgelegen stad (= examenlocatie) te lessen. Hierdoor krijg je meer ervaring op de drukke snelwegen en in het hectische verkeer.

Slaag je niet na de eerste keer na het door ons geadviseerde aantal rijlessen? Geen paniek, want wij betalen je herexamen. Neem gerust eens contact op voor het volgen van een proefles.