Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Bergen op Zoom - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Bergen op Zoom

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je autorijbewijs halen bij de ANWB Rijschool in Bergen op Zoom

Op een prettige en aangename wijze je rijbewijs halen, dat kan bij de ANWB Autorijschool in Bergen op Zoom. Bij ons je rijbewijs B halen betekent dat je profiteert van een uitstekend slagingsgemiddelde en ervaren rijinstructeurs die er altijd voor je zijn.

Met de ANWB veilig op weg

Bij de ANWB rijopleiding krijg je rijles volgens onze unieke lesmethode. Deze methode begint met een proefles. Op basis hiervan kan jouw persoonlijk lesadvies worden opgemaakt. Hierin vind je het aantal aanbevolen lessen en de gegevens van de rijcoach die het beste bij je past. Met onze unieke ANWB Lesmethode hebben wij al veel mensen succesvol aan een rijbewijs geholpen! Wij zijn overtuigd van de ANWB lesmethode en bieden daarom ook een ANWB Examengarantie. Dit houdt in dat wij jouw 1e herexamen betalen als je niet slaagt na het aantal aanbevolen lessen. Dit geeft je gelijk extra zekerheid! Start dus nu bij onze ANWB rijopleiding in Bergen op Zoom. Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Bergen op Zoom
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Bergen op Zoom

Met plezier rijles volgen bij de leukste autorijschool van Bergen op Zoom? Dan ben je bij de ANWB aan het juiste adres. Alle instructeurs zijn ervaren, professioneel en ook nog eens hartstikke aardig. Het is niet voor niets dat een groot deel van al onze cursisten direct slaagt bij de eerste keer afrijden. Zelfs al moet je moeilijke verkeersknooppunten bedwingen zoals de A4 en de A58 of wil je een dagje naar Antwerpen met de auto, na een rijopleiding bij de ANWB ben je op alles voorbereid. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons lesaanbod in ’t Krabbegat? Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles bij onze autorijschool in Bergen op Zoom. 

Autorijles in Bergen op Zoom 

Bij de ANWB Autorijschool Bergen op Zoom kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Bergen op Zoom

“Ik ben zeer tevreden over de rijschool. Ze zijn flexibel omtrent het plannen wat ook wel heel fijn is.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Bergen op Zoom

Telefoonnummer
085-1145481 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Boerenverdriet 20
4613 AK Bergen op Zoom

Openingstijden
ma t/m vr08:00 - 17:00 uur
za08:00 - 12:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.