Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Purmerend - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Purmerend

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Rijbewijs halen in je eigen tempo 

Met succes je rijbewijs halen doe je natuurlijk bij de ANWB rijschool in Purmerend. Bij onze autorijschool volg je lessen in je eigen tempo. Je wordt opgehaald waar en wanneer jij het wilt en er is altijd een rijcoach die bij jou past. Bij de ANWB rijschool in Purmerend worden de lessen aangepast aan jouw persoonlijke behoeften.

Een unieke lesmethode om je rijbewijs te halen

Behaal jouw rijbewijs bij de ANWB rijschool in Purmerend dankzij de unieke ANWB Lesmethode! Start met een geheel vrijblijvende proefles en ontvang een persoonlijk lesadvies. Hierin geven we een indicatie van het aantal benodigde rijlessen zullen we een rijcoach toewijzen die bij je past. Dankzij onze unieke lesmethode slaagt vrijwel iedereen in één keer! Mocht dit niet lukken, dan bieden wij de ANWB Examengarantie. Hiermee krijg je jouw eerste herexamen van ons. Haal daarom jouw rijbewijs bij de ANWB rijschool in Purmerend! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Purmerend
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Met plezier je rijbewijs halen bij autorijschool Purmerend

Plezier is belangrijk bij het volgen van autorijles is. Daarom kies je voor onze autorijschool in Purmerend. De ANWB heeft jarenlange ervaring in het succesvol opleiden van beginnende bestuurders. Bij autorijschool Purmerend staan de instructeurs voor je klaar om jou te coachen bij je rijlessen. Ze bereiden je optimaal voor om veilig en zelfstandig te rijden, zodat jij snel je rijbewijs haalt en zelf de weg op kunt.

Autorijles in Purmerend 

Bij de ANWB Autorijschool Purmerend kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Purmerend

"Ik ben zeer tevreden over de ANWB Rijschool in Purmerend. Ik heb in korte tijd erg veel geleerd en alle medewerkers zijn erg vriendelijk en ontzettend behulpzaam."

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Purmerend

Telefoonnummer
0299 - 74 41 66 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Newtonstraat 75
1446 VS Purmerend

Openingstijden
ma t/m vr08:00 - 17:00 uur
za08:00 - 15:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.