Franchise ondernemer worden?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchisenemers voor vestigingen van ANWB Rijopleiding, specifiek voor de (CBR) regio’s Almelo en Hengelo.

ANWB Rijopleiding

ANWB Rijopleiding is de grootste rijschool van Nederland met 50 vestigingen en meer dan 400 rijcoaches,  en heeft al vele duizenden tevreden klanten veilig op weg geholpen. In de auto, op de motor, met aanhangwagen, op de bromfiets of in de vrachtwagen? ANWB Rijopleiding is er voor iedereen en is altijd in de buurt.

Ondernemen bij ANWB Rijopleiding

Om de lokale kansen in de markt optimaal te kunnen benutten, heeft ANWB Rijopleiding ervoor gekozen om te groeien door middel van franchising. ANWB Rijopleiding biedt franchisenemers een winnende klantpropositie, een stroom aan leads en maximale ontzorging.

ANWB Rijopleiding biedt;

  • Een sterk merk, centrale marketing
  • Wervende klantproposities
  • Centrale aanlevering van leads
  • Aantrekkelijk ondernemersloon
  • Eigen exclusief gebied
  • Ontzorging op processen
  • Professionele ondersteuning

ANWB Rijopleiding vraagt van franchisenemers commitment, strakke uitvoering en actief  ondernemerschap. Een ANWB Rijopleiding franchisenemer is een gedreven, dienstverlenende en klantgerichte ondernemer met letterlijk en figuurlijk de drive om met de formule marktleider te worden in het marktgebied.

Als franchisenemer focus jij je op veilig leren rijden en een hoog slagingspercentage. Je hebt minimaal een opleiding op MBO+ niveau en hebt je sporen verdiend in een management positie.  Bij voorkeur heb je een eigen rijschool en wil je verder groeien onder de ANWB vlag.

Investeren

Een onderneming beginnen betekent ook investeren. Je betaalt éénmalig een entreefee, gebaseerd op de potentie in een regio. Dit geeft je het exclusieve recht op de naam ANWB Rijopleiding, een eigen exclusief marktgebied en dient als dekking van de opstartkosten.

Voor het gebruik van onze franchiseformule en onze doorlopende ondersteuning betaal je als franchisenemer vergoedingen. Het model van de te betalen vergoeding, de franchisefee,  is gebaseerd op de doelstelling dat de klant, de ondernemer en de franchisegever een winstgevend model in handen hebben.  De franchisefee bestaat uit een vast en een variabel deel, de Mixed incentive refund fee.

Afhankelijk van de grootte van je vestiging en de potentie in je gebied, dien je een pand te hebben of te openen in je marktgebied en ga je investeren in (lease) les- en vervoermiddelen. Uiteraard komt dit aan bod als we mogelijk in een verder stadium de begroting van je nieuwe vestiging doorspreken.

Meld je aan

Sluiten jouw ideeën, je mogelijk bestaande business of je toekomstverwachtingen aan bij hetgeen hier beschreven?

Aanmelden