Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Franchisenemer worden bij ANWB Rijopleiding

Sluit je aan bij een gevestigd franchiseconcept met een krachtig merk.

Kom met ons in contact 

Franchisenemer bij ANWB Rijopleiding worden?

ANWB Rijopleiding is op zoek naar nieuwe Franchisenemers. Heb je een eigen rijschool die je onder de naam van ANWB verder wilt laten groeien of heb je altijd al je eigen rijschool willen runnen en wil je profiteren van de kracht van een gevestigd en betrouwbaar merk met al haar bijbehorende formule voordelen? Grijp deze kans en word Franchisenemer bij ANWB Rijopleiding. Momenteel zijn wij onder andere op zoek in de regio Twente en Friesland naar nieuwe Franchisenemers.

Wie zijn wij?

Jij sluit je aan als Franchisenemer bij ANWB Rijopleiding. Samen met op dit moment 16 andere ANWB Franchisenemers dragen jullie gezamenlijk de formule door heel Nederland uit. Met meer dan 50 vestigingen en meer dan 700 collega’s zijn wij de grootste rijopleider van Nederland. Binnen de formule staat innovatie, betrouwbaarheid en rijplezier voor het leven centraal. Daarnaast werken onze ondernemers aan de groei van de ANWB Rijopleiding in Nederland.

De voordelen van ANWB Rijopleiding

  • Je sluit je aan bij een succesvolle franchiseformule met de voordelen van een krachtig en betrouwbaar merk. Zodat jouw rijschool succesvol verder kan groeien.
  • Ondersteuning bij het opzetten, beheren en groeien van jouw ANWB Rijopleiding rijschool.
  • ANWB Rijopleiding voorziet in het aanleveren van leerlingen. Als het aan ons ligt, heeft jouw rijschool nooit een lege agenda.
  • Jarenlang opgebouwde kennis en ondersteuning vanuit het Franchiseteam, op het gebied van personeelsmanagement, procesoptimalisatie, marketing en business development. 
  • De extra voordelen van de franchiseformule zoals o.a.: aantrekkelijke kortingsregelingen m.b.t. aanschaf/lease van het wagenpark en interessante afspraken m.b.t. brandstoftarieven.
  • Ondernemer ben je alle dagen van de week, dat hoeven we jou niet uit te leggen. Doordat wij jou ontzorgen op het gebied van marketing en leadgeneratie kan jij de tijd die hiermee wordt bespaard gebruiken om je volledig te focussen op de rijschool en een goede balans tussen werk en privé.

Wat verwachten we van jou?

Als Franchisenemer bij ANWB Rijopleiding ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de jouw eigen ANWB Rijopleiding rijschool. Je krijgt de vrijheid van een zelfstandig ondernemer en tegelijktijdig profiteer je van de ondersteuning en de expertise van een gevestigde naam in de branche. Je draagt zorg voor het uitblinken van de Rijschool in kwaliteit, klanttevredenheid en resultaat. Daarnaast:

  • Ben je (eind)verantwoordelijk voor het aansturen van verkoop en planning en 1 of meerdere managers die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de vestiging(en).
  • Draag jij zorg voor de correcte uitvoering van de formule en fungeer jij als sparringpartner voor de doorontwikkeling van de formule.
  • Je staat midden in de organisatie en weet wat er gebeurt in jouw onderneming. Daarnaast kan je je los maken van de dagelijkse operatie om de grote lijnen en het totale proces te overzien.

Heb je interesse? Of wil je gewoon even sparren?

Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het onderstaande formulier of stuur een E-mail naar Sheryl Tanis, Franchise Growth Manager.