Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Roermond - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

De ANWB Rijschool in Roermond

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Rijlessen volgen en je rijbewijs halen in Roermond

Wil je graag rijlessen volgen bij een uitstekende rijschool? Dan zit je bij de ANWB Rijschool in Roermond heel goed op je plek. Onze rijcoaches krijgen namelijk gemiddeld een 9 van onze cursisten! Dat is niet voor niets natuurlijk. Je autorijbewijs halen bij de autorijschool van de ANWB is dan ook een echte aanrader!

De pluspunten van de ANWB

Met de unieke ANWB Lesmethode behaal je jouw rijbewijs op de meest efficiente manier. Je start met een proefles in de omgeving van Roermond, waarna je een persoonlijk lesadvies ontvangt. Met dit lesadvies krijg je een rijcoach toegewezen die bij je past en zullen we een indicatie geven van het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben. Wij geloven in deze aanpak en bieden dus een ANWB Examengarantie. Met deze garantie nemen wij jouw 1e herexamen voor onze rekening als je het niet haalt na het aantal geadviseerde lessen. Meld je dus nu aan voor een vrijblijvende proefles. Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijschool van het jaar 2022:

Wij hebben in de jaarlijkse competitie onder ANWB rijscholen de titel ‘Rijschool van 2022’ gewonnen! Dat betekent dat van alle ANWB rijscholen wij de beste verhouding hadden in slagingspercentage en klanttevredenheid. Daarnaast heeft onze instructrice Linda Salden die werkzaam is bij onze locatie in Sittard de tweede plek behaald bij de Rijcoach van het jaar verkiezing. Zij kreeg een hoog cijfer van haar leerlingen én zorgt ervoor dat veel van hen in één keer slagen voor hun rijbewijs. Daar zijn we natuurlijk super trots op!

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Roermond
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Roermond

Wil je graag op prettige wijze autorijles volgen op een manier die het beste bij jou past? Kijk dan eens bij de rijopleiding van de ANWB. Bij onze autorijschool in Roermond krijg je een persoonlijk lespakket en haal je jouw rijbewijs in het tempo dat jij fijn vindt. Hiervoor staan onze ervaren rijinstructeurs voor jou klaar. En wist je dat het grootste gedeelte van alle cursisten na de eerste keer afrijden slaagt? Voor jou een reden om met de ANWB kennis te maken! Meld je dus aan bij onze autorijschool in Roermond voor een proefles.

Autorijles in Roermond 

Bij de ANWB Autorijschool Roermond kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Roermond

“Goede rijinstructeur, veel geduld en rustig.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Roermond

Telefoonnummer
0475 - 74 45 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Natronchemieweg 3
6049 CN Herten

Openingstijden
ma t/m vr08:00 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.