Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Alkmaar - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Alkmaar

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Haal je rijbewijs B op een manier die bij je past

Je rijbewijs B halen in het tempo dat jij het meest prettig vindt is mogelijk bij de ANWB Rijschool in Alkmaar.  De rijinstructeurs bij de ANWB in Alkmaar worden bovendien beoordeeld met een 8,9, dus je kunt rekenen op uitstekende begeleiding tijdens het rijden in de lesauto. Natuurlijk mag ook het scherpe uurtarief bij de ANWB rijscholen ook niet vergeten worden.

De voordelen van lessen bij een ANWB Autorijschool

Met de succesvolle ANWB Lesmethode behaal je jouw rijbewijs op de meest efficiente manier. Je start met een proefles in de omgeving van Alkmaar, waarna er een persoonlijk lesadvies wordt opgesteld. Met dit lesadvies krijg je een idee van het pakket dat bij jou past en hoeveel lessen je nodig zal hebben. Wij geloven in deze aanpak en bieden zelfs een examengarantie! Met de ANWB Examengarantie krijg je jouw 1e herexamen van ons als je het niet haalt na het aantal geadviseerde lessen. Start dus nu met jouw rijopleiding bij de ANWB rijschool in Alkmaar! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Motoropstapdagen

Wij organiseren Motoropstapdagen voor alle motorliefhebbers. Op deze dagen kun je ervaren hoe het is om motor te rijden met een proefles voor €45 euro

 

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Alkmaar
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Rijbewijs halen bij ANWB rijschool in Alkmaar

Alkmaar is de vijf na grootste gemeente in de provincie Noord-Holland en ook in deze stad kun je gemakkelijk en snel je rijbewijs halen. Je oefent belangrijke verkeersknooppunten, bijvoorbeeld de verkeersader A9 en het compacte centrum van Alkmaar. Professionele rijcoaches voorzien jou van de beste ondersteuning om je optimaal voor te bereiden op het rijexamen. Het slagingspercentage van de ANWB Autorijschool Alkmaar is hoog. Wil je ook je rijbewijs halen bij de autorijschool in Alkmaar? Vraag vrijblijvend een proefles aan.

Autorijles in Alkmaar 

Bij de ANWB Autorijschool Alkmaar kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Alkmaar

"Je wordt beoordeeld over je hele examen rit en niet over een incident, groei in je examen en neem het initiatief!"

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Alkmaar

Telefoonnummer
072 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Pyrietstraat 4
1812 SC Alkmaar

Openingstijden
Ma t/m vr08:00 - 17:00 uur
Za08:00 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.