Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Zwolle - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Zwolle

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Je rijbewijs B halen bij de ANWB

De ANWB Rijschool in Zwolle is de perfecte locatie om je rijbewijs te halen. Je kunt zelf invloed uitoefenen hoe je dat wilt doen. Volg lessen in je eigen tempo. De autorijschool van de ANWB in Zwolle legt de keuze geheel bij jou neer. Onze ervaren rijinstructeurs worden beoordeeld met een 9,2 en staan met veel plezier en geduld voor je klaar.

Waarom kies je voor de ANWB?

De ANWB Rijschool in Zwolle hanteert de succesvolle en unieke ANWB Lesmethode. Je begint jouw rijopleiding met een vrijblijvende proefles. Aan de hand van deze les krijg je een persoonlijk lesadvies en een rijcoach die het beste bij je past. Wij zijn zo zeker van deze unieke lesmethode dat wij een ANWB Examengarantie bieden. Dit betekent dat wij jouw 1e herexamen betalen als je na het volgen van het aantal aanbevolen lessen niet slaagt. Begin dus nu met jouw rijopleiding bij de ANWB in Zwolle! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Zwolle
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Lessen bij de leukste autorijschool van Zwolle

Woon je in het mooie Zwolle en ga je binnenkort studeren aan de hogeschool of juist heel ergens anders? Of ga je gewoon graag op pad? Dan is een rijbewijs natuurlijk een echte must have. Bij de ANWB autorijschool in Zwolle bereiden we jou optimaal voor op het praktijkexamen en heb je jouw rijbewijs snel op zak. Zo leren we je onder andere rijden in het stadscentrum en oefen je met alle bijzondere verrichtingen. Daarnaast ga je direct de snelweg op en leer je rijden op drukke verkeersknooppunten zoals Hattemerbroek. Alles dus om te zorgen dat jij de rijschool als zelfverzekerde bestuurder verlaat. En wist je dat we een hoog slagingspercentage hebben? Meld je dus direct aan voor een proefles bij onze autorijschool in Zwolle en haal binnenkort je rijbewijs. 

Autorijles in Zwolle 

Bij de ANWB Autorijschool Zwolle kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Zwolle

“Het fijne van lessen bij een grote ANWB-school is dat er altijd een instructeur is die bij jou past. En als jouw instructeur een keer ziek is, komt er een vervanger.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Zwolle

Telefoonnummer
038 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Ossenkamp 5
8024 AG Zwolle

Openingstijden

ma, di, do, vr09:00 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.