Autorijschool die bij je past met topkwaliteit autorijlessen

Autorijschool die bij je past met topkwaliteit autorijlessen

  • Regel alles online of via de app
  • Tiendaagse cursus mogelijk
  • ANWB-examengarantie
  • De beste instructeurs
  • Gespreid betalen mogelijk
Proefles aanvragen

Autorijles bij een ANWB Rijschool

Autorijschool die bij je past met topkwaliteit autorijlessen

Als je zorgeloos wil beginnen met autorijles is een ANWB autorijschool de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Meld je aan voor een proefles bij een rijschool bij jou in de buurt en ervaar het autorijden zelf. Na afloop van een proefles krijg je een zorgvuldig advies van de rijinstructeur over het aantal lessen wat je nodig zal hebben om te slagen. Dit is niet alleen afhankelijk van je instapniveau op gebied van voertuigcontrole en verkeersinzicht, maar ook van jouw leertempo en hoe relaxed je in de auto zit. 

Rijopleiding Summersale

Wegens succes verlengd. Ontvang 2 gratis rijlessen t.w.v. €100,- (afhankelijk van de prijs in de regio) en een theorie pakket t.w.v. €69,95 voor slechts € 1! Aanmelden kan tot en met 22 augustus 2018, wees er snel bij, want VOL is écht VOL.

 Meer informatie Aanmelden proefles

Kies een rijschool bij je in de buurt

Meld je aan voor een proefles en ervaar het autorijden zelf. Krijg vervolgens een advies op maat. Je krijgt daarin antwoord op de volgende vragen:

  • Hoeveel rijlessen heb ik nodig?
  • Hoe is mijn verkeersinzicht?
  • Welk lespakket past het beste bij mij?
  • Wat zijn de geschatte kosten?

Zoek rijschool in de buurt

Vul je postcode in waar je opgehaald wil worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

of meld je direct aan voor een proefles, wij nemen contact met je op welke rijschool voor jou het dichtste bij is.

Als je je postcode invoert, zoeken wij de dichtstbijzijnde rijschool voor je. Je kan ook een rijschool selecteren in onderstaande lijst:

Autorijschool AlkmaarAutorijschool AlmereAutorijschool AmersfoortAutorijschool AmstelveenAutorijschool AmsterdamAutorijschool ApeldoornAutorijschool ArnhemAutorijschool BarendrechtAutorijschool Bergen op ZoomAutorijschool BredaAutorijschool Den BoschAutorijschool Den HaagAutorijschool DeventerAutorijschool DoetinchemAutorijschool DordrechtAutorijschool EdeAutorijschool EibergenAutorijschool Eindhoven • Autorijschool EmmenAutorijschool Epe Autorijschool GoesAutorijschool Gooi en VechtstreekAutorijschool GorinchemAutorijschool GoudaAutorijschool GroningenAutorijschool HaarlemAutorijschool HeerenveenAutorijschool HelmondAutorijschool HoofddorpAutorijschool Hoogeveen • Autorijschool HoornAutorijschool LeeuwardenAutorijschool LeidenAutorijschool LelystadAutorijschool Maastricht • Autorijschool Meppel • Autorijschool MiddelburgAutorijschool NieuwegeinAutorijschool Nijmegen • Autorijschool PurmerendAutorijschool RoermondAutorijschool RoosendaalAutorijschool RotterdamAutorijschool RijswijkAutorijschool SantpoortAutorijschool SittardAutorijschool SpijkenisseAutorijschool TielAutorijschool TilburgAutorijschool UtrechtAutorijschool Venlo • Autorijschool ZaandamAutorijschool Zwolle

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS proefles

Neem bij de ANWB een

Proefles autorijden

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Neem je daarna meer dan 15 lessen en maak je geen gebruik van de seizoenskorting? Dan is de proefles helemaal gratis!

ANWB Rijopleiding

Bel 088 - 214 09 00
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 20:00 uur)
WhatsApp 06 - 8360 2280
(ma t/m vr van 08:30 uur tot 20:00 uur)

Driving school

Information in English 

Over de ANWB Rijopleiding

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Eindhoven. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.

Wij zijn lid van de  Nederlandse Franchisevereniging.