Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Autorijles bij ANWB:

  • Regel alles via de app
  • Hoog beoordeelde rijcoaches
  • Examengarantie mogelijk
Proefles aanvragen 

Autorijles bij een ANWB Rijschool

Een rijschool die bij je past.

Als je zorgeloos wil beginnen met autorijles is een ANWB rijschool de beste keus. Je krijgt rijles in jouw buurt van een goed opgeleide en ervaren rijcoach en je voortgang kan je altijd online inzien via onze app. Koop je minimaal 40 lesuren? Dan kom je aanmerking voor een gratis herexamen als je de eerste keer niet slaagt. Gebruik onze rijschoolzoeker en meld je aan voor een proefles in je buurt!

 

ANWB staat voor kwaliteit en gemak!

 

Examengarantie

Toch niet geslaagd? 1e herexamen gratis!

ANWB Examengarantie 
 

De beste rijcoaches

Instructeurs die streven naar het hoogste slagingspercentage

Beste instructeurs 
 

Compleet overzicht in je rijopleiding

Regel alles via de app

Rijbewijsapp 

Schakel-, Automaat- of elektrisch rijlessen

Je krijgt standaard les in een handgeschakelde auto, maar je kan ook lessen in een automaat of zelfs een elektrische lesauto (altijd een automaat). Het voordeel van een automaat is dat je minder handelingen hoeft uit te voeren waardoor jij meer aandacht voor de weg hebt. Meer informatie over onze automaat rijlessen en hoe je die aan kunt vragen vind je hier.  

Als ANWB geloven wij in de toekomst van de elektrische auto. We zijn niet voor niets de grootste landelijke aanbieder van rijlessen in een elektrische auto! Onze rijlessen worden gegeven in de Volkswagen ID.3, de eerste CO2 neutraal geproduceerde auto ter wereld. Wil je leren autorijden én toch je CO2 footprint verkleinen? Dan is elektrisch rijlessen iets voor jou. Lees hier alles over elektrisch rijlessen bij ANWB en hoe je een proefles aan kunt vragen.

Zo verlopen jouw autorijlessen

Wij zorgen ervoor dat jij met een gerust hart achter het stuur zit en zo goed mogelijk leert autorijden. Dat begint al voordat jij de auto in stapt.

  • We halen je thuis op of bij een ophaallocatie in de buurt. Wij hebben door heel Nederland instructeurs rijden en zijn dus altijd in de buurt. We halen je op en brengen je natuurlijk ook weer veilig weg. 
  • Les ook in de avonden en weekenden. Je rijopleiding kun je perfect combineren met studie of werk door de ruime openingstijden van onze rijscholen. Let op dat de openingstijden door personeelstekort tijdelijk kunnen afwijken. 
  • Onze rijlessen duren standaard 60 minuten. Zo geven wij jou meer tijd om te leren. Bij voorkeur plannen we twee lessen achter elkaar, zodat we meer situaties per les behandelen. Zo haal jij het maximale uit je rijopleiding.
  • Jouw lesgeld is bij ons verzekerd en je kunt in termijnen betalen. Onze rijscholen denken met je mee over het betalen van je rijlessen. Dat kan bijvoorbeeld in één keer of in termijnen. Waar je ook voor kiest: vooraf betaalde lesgelden zijn bij ons standaard verzekerd.
 

Vind een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.

ANWB Rijopleiding

Telefoonnummer
088 - 214 09 00 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)