Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Helmond - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Helmond

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je autorijbewijs halen

Bij de ANWB Rijschool in Helmond kun jij je rijbewijs halen op een manier die bij je past. Naast een scherp uurtarief, kun je opgehaald worden waar je maar wilt en kun je vertrouwen op onze uitstekende rijinstructeurs. Deze scoren maar liefst een 8,9 onder onze cursisten. Je rijbewijs B halen doe je daarom bij de ANWB!

Waarom ANWB?

Maak kennis met de unieke ANWB Lesmethode bij onze rijschool in Helmond. Je start jouw rijopleiding met een geheel vrijblijvende proefles, waarna wij op basis hiervan een persoonlijk lesadvies zullen opstellen. Onder dit persoonlijke lesadvies valt onder andere het aantal rijlessen dat wij adviseren en de rijcoach die het beste bij jou past. Vervolgens zullen we onze unieke lesmethode vervolgen; een methode waar wij enorm zeker van zijn! Wij bieden dan ook de ANWB Examengarantie: wanneer je jouw rijbewijs niet in één keer haalt, dan betalen wij jouw 1e herexamen. Haal daarom jouw rijbewijs B bij de ANWB rijschool in Helmond! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Helmond
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Dé autorijschool van Helmond en omgeving

Ben je klaar voor het volgen van rijles en wil je dit doen bij de beste autorijschool van Helmond? Kom dan lessen bij de ANWB autorijschool in Helmond. Met een team van ervaren rijinstructeurs en een hoog slagingspercentage, ben je bij ons altijd verzekerd van de beste rijopleiding. Bovendien zijn onze rijlessen gezellig en ontspannen en les je op jouw eigen tempo. Hierbij bereiden wij je voor op alle uitdagingen die je als bestuurder tegenkomt. Van fileparkeren in de winkelstraat tot rijden op drukke knooppunten zoals Batadorp, je leert het bij de ANWB. Meld je dus direct aan voor een proefles bij onze autorijschool in Helmond en haal binnenkort je rijbewijs.

Autorijles in Helmond 

Bij de ANWB Autorijschool Helmond kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

“Ik vind het belangrijk dat de rijinstructeur geduld heeft en duidelijk les en advies kan geven. Dit gaf mij rust om alles netjes aan te leren.” 

Leerling Autorijschool Helmond

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Helmond

Telefoonnummer
0492 - 74 45 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor 1e verdieping

Hortsedijk 35
5708 HB Helmond

Openingstijden

ma t/m vr08:30 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.