ANWB Rijschool Helmond - Check jouw 5 voordelen:

ANWB Rijschool Helmond - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen

ANWB Rijschool Helmond

Cadeaudeal

Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Begin nu en krijg 2 lesuren + een theorie Trefzekerpakket Cadeau!
Meer informatie Aanmelden

 

Je autorijbewijs halen

Bij de ANWB Rijschool in Helmond kun jij je rijbewijs halen op een manier die bij je past. Naast een scherp uurtarief, kun je opgehaald worden waar je maar wilt en kun je vertrouwen op onze uitstekende rijinstructeurs. Deze scoren maar liefst een 8,9 onder onze cursisten. Je rijbewijs B halen doe je daarom bij de ANWB!

Waarom ANWB?

Maak kennis met de unieke ANWB Lesmethode bij onze rijschool in Helmond. Je start jouw rijopleiding met een geheel vrijblijvende proefles, waarna wij op basis hiervan een persoonlijk lesadvies zullen opstellen. Onder dit persoonlijke lesadvies valt onder andere het aantal rijlessen dat wij adviseren en de rijcoach die het beste bij jou past. Vervolgens zullen we onze unieke lesmethode vervolgen; een methode waar wij enorm zeker van zijn! Wij bieden dan ook de ANWB Examengarantie: wanneer je jouw rijbewijs niet in één keer haalt, dan betalen wij jouw 1e herexamen. Haal daarom jouw rijbewijs B bij de ANWB rijschool in Helmond! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Neem in Helmond een

Proefles autorijden

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Dé autorijschool van Helmond en omgeving

Ben je klaar voor het volgen van rijles en wil je dit doen bij de beste autorijschool van Helmond? Kom dan lessen bij de ANWB autorijschool in Helmond. Met een team van ervaren rijinstructeurs en een hoog slagingspercentage, ben je bij ons altijd verzekerd van de beste rijopleiding. Bovendien zijn onze rijlessen gezellig en ontspannen en les je op jouw eigen tempo. Hierbij bereiden wij je voor op alle uitdagingen die je als bestuurder tegenkomt. Van fileparkeren in de winkelstraat tot rijden op drukke knooppunten zoals Batadorp, je leert het bij de ANWB. Meld je dus direct aan voor een proefles bij onze autorijschool in Helmond en haal binnenkort je rijbewijs.

Autorijles in Helmond

Autorijles in Helmond

Bij de ANWB Autorijschool Helmond kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

Klantreacties

“Ik vind het belangrijk dat de rijinstructeur geduld heeft en duidelijk les en advies kan geven. Dit gaf mij rust om alles netjes aan te leren.” 

Leerling Autorijschool Helmond

8.2

ANWB Rijopleiding

is door geslaagde kandidaten beoordeeld met een

Gebaseerd op 16637 stemmen
Bekijk beoordelingen (tevreden.nl)
Leren voor je theorie examen

Leren voor je theorie examen

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

1 5 7 0 4
Onze rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn ervaren, goed opgeleid en spreken Nederlands, Engels en Duits.

"Ik vind het belangrijk dat je naast de vaardigheden ook verkeersinzicht ontwikkelt, zodat je niet alleen een goede en veilige verkeersdeelnemer wordt, maar bovenal geniet van het autorijden."

Service & contact

ANWB Rijschool Helmond

Telefoonnummer 0492 - 74 45 99
Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
Whatsapp 088-2692222
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)

Adres kantoor 1e verdieping

Hortsedijk 35
5708 HB Helmond

Openingstijden kantoor

Ma t/m vr 08:30 - 17:00 uur

Over de ANWB Rijopleiding

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.

Wij zijn lid van de  Nederlandse Franchisevereniging.

Driving school

Information in English