Rijlessen in Alphen aan den Rijn bij ANWB | Haal voordelig je rijbewijs

Pre Summerdeal 

Haal je rijbewijs bij ANWB Rijopleiding en zorg dat je klaar bent voor de zomer. Een rijbewijs biedt vrijheid en kansen, zo ben jij straks meer dan geslaagd.

Start voordelig met onze Pre Summerdeal en ontvang jouw eerste 10 lesuren voor €395, als je bij ons examen doet.

Meer informatie  Aanmelden

Met plezier je rijbewijs B halen nabij Alphen aan de Rijn

De ANWB Rijscholen in Haarlem en Leiden, nabij Alphen aan den Rijn, zijn de perfecte locaties om succesvol je rijbewijs te halen. De autorijlessen die wij aanbieden worden volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid en manier van leren.

De ANWB een prettige verkeersschool om mee samen te werken. Bovendien is het efficiënter om te lessen nabij Alphen aan de Rijn, zodat je tijdens de lessen al wordt klaargestoomd voor je rijexamen. Rijlessen zullen wel in Alphen aan de Rijn plaatsvinden.

Onze autorijschool helpt jou succesvol de weg op

Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom je het beste voor onze verkeersschool kunt kiezen. Lessen bij onze rijscholen worden niet alleen afgestemd op hoe jij dat voor je ziet, wij betalen ook jouw eerste herexamen mocht je niet slagen na het aantal lessen dat wij je hebben geadviseerd. Maak gerust eens kennis met onze rijscholen door het aanvragen van een proefles.