Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Leiden - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijlessen in Leiderdorp

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Rijlessen op jouw manier

De ANWB Rijschool in Leiden bestaat sinds 2001 en heeft sindsdien al vele leerlingen uit Leiderdorp geholpen bij het succesvol behalen van het rijbewijs. Door te lessen in Leiden leer je alvast om te gaan met drukker verkeer en hectische verkeerssituaties. 

Wij beschikken over professionele rijinstructeurs die je klaarstomen voor het behalen van het felbegeerde papiertje. Je rijbewijs B halen kan bij ons altijd op een manier die bij jou past. Zo kun je lessen volgen in je eigen tempo of kiezen voor de snelle tiendaagse cursus bij de rijscholen van de ANWB. 
 

Voordelen ANWB Rijschool

Bij onze autorijschool kun je vanaf 16,5 jaar starten met je rijlessen. Bovendien krijg je altijd eerst een proefles, waardoor je weet hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en hoeveel jou dat gaat kosten. Uiteraard worden alle rijlessen bij onze verkeersschool op jouw persoonlijke leerstijl afgestemd.

Slaag je niet na het aantal geadviseerde lessen? Dan krijg je van ons je eerste herexamen gratis! Meld je aan voor een vrijblijvende proefles bij onze rijschool in Leiden om op jouw manier je autorijbewijs te halen.