Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Deventer

  • Gratis proefles
  • Examengarantie mogelijk
  • Hoge beoordeling rijcoaches
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Deventer

Onze rijschool in Deventer leert jou veilig autorijden onder begeleiding van gecertifieerde rijcoaches. Liever een andere opleiding doen? Hier vind je al onze rijopleidingen.

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Hierom kies je voor een ANWB rijschool

Onze succesvolle lesmethode is ontworpen om jou de skills te leren die je nodig hebt om veilig aan het verkeer deel te nemen. We volgen deze stappen:

  • We beginnen altijd met een proefles, zodat wij inzicht krijgen in de vaardigheden die je al beheerst enjij vertrouwd raakt met onze rijschool. Na deze introductieles ontvang je advies over het aantal benodigde lessen. Hierbij maken we een heldere offerte, zodat je vooraf op de hoogte bent van de geschatte kosten van jouw rijopleiding. Neem alvast een kijkje bij onze lespakketten.
  • We vinden het heel belangrijk dat je een klik hebt met onze rijcoaches. Naast dat zij een goede opleiding hebben afgerond om jou les te mogen geven, moeten zij dus ook op een goede manier feedback kunnen geven en jou op je gemak kunnen stellen. De meeste van onze rijcoaches hebben jarenlange ervaring opgebouwd!
  • Als er iets niet gaat als gehoopt, bieden wij garanties. Als je bij de start van je rijopleiding 40 lesuren koopt, kun je bijvoorbeeld aanspraak maken op een gratis herexamen als je niet slaagt. Daarnaast zijn vooraf betaalde lesgelden 100% verzekerd. 

Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijcoach van het jaar 2022

Onze instructeur Paul Kraag heeft in de Rijschool van het jaar 2022 competitie onder alle ANWB Rijinstructeurs de derde plaats bemachtigd! Paul heeft een hoog beoordelingscijfer onder zijn leerlingen en daarnaast zorgt hij er voor dat veel van hen in één keer slagen voor het rijbewijs. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Service & contact

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.