Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Epe - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Epe

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Comfortabel leren autorijden en je rijbewijs halen

Wat is er nu prettiger dan auto te leren rijden op een manier die bij je past? Dit is mogelijk bij de ANWB Rijschool in Epe. Onze rijschool heeft inmiddels al vele voorgangers al aan het rijbewijs geholpen. Met een gemiddelde van een 8,3 voor onze rijinstructeurs, kun je altijd rekenen op een uitstekende lesmethode.

Waarom je kiest voor de ANWB Autorijschool

Behaal jouw rijbewijs B met de unieke ANWB Lesmethode! Start met een vrijblijvende proefles en ontvang vervolgens een persoonlijk lesadvies. Hierin raden wij onder andere een rijcoach aan en geven we een indicatie van het aantal benodigde rijlessen. Dankzij onze unieke lesmethode zijn al veel mensen in één keer geslaagd! Mocht dit niet lukken, dan bieden wij de ANWB Examengarantie. Met deze garantie krijg je jouw eerste herexamen van ons. Ben jij klaar om je rijbewijs te halen? Vraag dan nu een proefles aan bij de ANWB rijschool in Epe. Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Epe
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Dé autorijschool in Epe

Wil je met plezier rijlessen volgen bij een erkende rijschool? Kies dan voor autorijles bij de ANWB. Op onze autorijschool in Epe staat een modern wagenpark te wachten tot jij plaats neemt achter het stuur. Daarnaast kun je rekenen op een team van ervaren instructeurs die jou vakkundig voorbereiden op alle uitdagingen die je als nieuwe bestuurder tegenkomt. Zo profiteer je van een hoog slagingspercentage. Je wordt dus gegarandeerd optimaal voorbereid op het aanstaande rijexamen zodat jij snel slaagt. Ben je er klaar voor? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles bij onze autorijschool in Epe.

Autorijles in Epe 

Bij de ANWB Autorijschool Epe kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

"Bij onze rijschool kun je snel je rijbewijs B halen!"​ 

Leerling Autorijschool Epe

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Epe

Telefoonnummer
0578 - 74 49 00 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Zuukerweg 30
8161 XT Epe

Openingstijden

ma t/m vr09:00 - 17:30 uur
za09:00 - 13:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.