Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijles elektrische auto

Haal je rijbewijs in de nieuwe volledig elektrische Volkswagen ID.3. Stap online in!

Aanmelden proefles 

Rijlessen in een elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Lees alle voordelen, vind een ANWB rijschool bij jou in de buurt of vraag direct online een proefles aan.

Ben je benieuwd naar de elektrische autorijlessen? Vraag online een proefles aan bij een deelnemende ANWB rijschool om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de lesauto en de rijschool. Wanneer je vervolgens bij ons komt lessen (minimaal 20 lesuren) dan is de proefles gratis (t.w.v. € 45,-)!

Wat kost elektrisch rijlessen?

De kosten voor het volgen van een rijles in een elektrische lesauto zijn gelijk aan de prijs voor een rijles in een automaat, deze zijn verschillend per rijschool. Gebruik de rijschoolzoeker of check fact vijf voor alle deelnemende vestigingen.

 

Vind een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

 

Kan ik het praktijkexamen afleggen in de Volkswagen ID.3?

Onze lesauto’s zijn door het CBR goedgekeurd als les- en examenauto. Dat wil zeggen dat het praktijkexamen in dezelfde auto zal plaatsvinden als die je gewend bent van de rijlessen. Dat voelt wel zo vertrouwd!

Service & contact

ANWB Rijopleiding

Telefoonnummer
088 - 214 09 00 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.