Rijlessen Oss bij ANWB Rijschool | Voordelig je rijbewijs B halen!

Rijopleiding Winterdeal

Ontvang 2 gratis rijlessen t.w.v. € 100,- én een Theorie Trefzeker-pakket cadeau t.w.v. € 70,45. Inclusief ANWB Examengarantie. Aanmelden kan tot en met 8 januari 2020. 

Meer informatie  Aanmelden proefles

Rijlessen Oss Bij ANWB Rijschool

Heb je er altijd al van gedroomd om je rijbewijs B te halen? Dit kan bij de ANWB Autorijschool nabij Oss. Hier kun jij je autorijbewijs halen in 10 dagen of rijles in Oss volgen in je eigen tempo. Tijdens een proefles kun je erachter komen welke manier van lessen het beste bij je past.

De rijinstructeurs begeleiden je op een effectieve wijze naar het examen toe. Kies daarom voor rijlessen in Oss bij ANWB om je rijbewijs te halen. Tijdens de lessen zal jij ook met regelmaat door Den Bosch rijden, want dit is de dichtstbijzijnde examenlocatie ten opzichte van Oss. Zo ben jij beter voorbereid op je examen. Je krijgt veel meer ervaring op drukke snelwegen en met hectischer verkeer.

De meerwaarde van de ANWB Autorijschool nabij Oss

Als je kiest voor rijlessen in Oss bij de ANWB, levert jou dat verschillende voordelen op. De lessen worden namelijk volledig op jou afgestemd. Je kunt verder op een prettige manier kennismaken met de werkwijze van de ANWB door een proefles te volgen. Bovendien hoef je de kosten van je eerste herexamen niet te behalen als je niet slaagt na het aantal geadviseerde lessen. Geïnteresseerd? Vraag een proefles aan bij onze rijschool Den Bosch en haal je rijbewijs in Oss.