Rijles in Oss bij ANWB Rijschool

Rijopleiding Winterdeal

Ontvang je rijexamen t.w.v. 255 euro volledig gratis! Bovendien geven wij examengarantie op je praktijkexamen. Aanmelden kan tot en met 20 december 2018. Wees er snel bij, want OP is écht OP.

Meer informatie Aanmelden proefles

Haal je rijbewijs B bij de ANWB Rijschool

Heb je er altijd al van gedroomd om je rijbewijs B te halen? Dit kan bij de ANWB Autorijschool in Den Bosch nabij Oss. Hier kun jij je autorijbewijs halen in 10 dagen of lessen volgen in je eigen tempo. Tijdens een proefles kun je erachter komen welke manier van lessen het beste bij je past.

De rijinstructeurs begeleiden je op een effectieve wijze naar het examen toe. Kies daarom voor de ANWB Rijschool in Den Bosch om je rijbewijs te halen. Door te lessen in Den Bosch ben jij beter voorbereid op je examen, want dit is de dichtsbijzijnde examenlocatie ten opzichte van Oss. Je krijgt veel meer ervaring op drukke snelwegen en met hechtischer verkeer.

De meerwaarde van de ANWB Autorijschool nabij Den Bosch

Als je kiest voor rijlessen bij de ANWB Rijschool in Den Bosch, levert jou dat verschillende voordelen op. De lessen worden namelijk volledig op jou afgestemd. Je kunt verder op een prettige manier kennismaken met de werkwijze van de ANWB door een proefles te volgen. Bovendien hoef je de kosten van je eerste herexamen niet te behalen als je niet slaagt na het aantal geadviseerde lessen. Vraag een proefles aan bij onze rijschool Den Bosch.