ANWB Rijschool Groningen - Check jouw 5 voordelen:

ANWB Rijschool Groningen - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen

ANWB Rijschool Groningen

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten.
Meer informatie Aanmelden

 

Rijlessen bij de ANWB Rijschool in Groningen

Rijlessen volgen om je rijbewijs B te halen kan uitstekend bij de ANWB Autorijschool in Groningen. Je wordt altijd uitstekend begeleid door onze rijinstructeur voor het behalen van je rijbewijs. In overleg kun je altijd worden opgehaald waar jij wilt, daar zijn wij flexibel in! Kies er daarom voor om je autorijbewijs te halen bij de ANWB Rijschool in Groningen.

Waarom kiezen voor de ANWB rijscholen

Behaal jouw rijbewijs B bij onze ANWB rijschool in Groningen aan de hand van de unieke ANWB Lesmethode! Start met een vrijblijvende proefles en ontvang op basis hiervan een persoonlijk lesadvies. Hierin geven we onder andere een indicatie van het aantal benodigde rijlessen. Dankzij onze unieke lesmethode slaagt men vrijwel altijd in één keer! Mocht dit niet lukken, dan bieden wij de ANWB Examengarantie. Met deze garantie krijg je jouw eerste herexamen van ons. Haal daarom jouw rijbewijs bij de ANWB rijschool! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijcoach van het jaar 2022:

Onze instructeur Andries Dijkstra is in een competitie onder alle ANWB Rijinstructeurs verkozen tot Rijcoach van het jaar 2022! Andries kreeg niet alleen een hoog beoordelingscijfer van zijn leerlingen, hij zorgt er ook nog eens voor dat veel van hen in één keer slagen voor het rijbewijs. Andries, van harte gefeliciteerd!

 

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Neem in Groningen een

Proefles autorijden

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Lessen bij de leukste autorijschool van Groningen

Mag je eindelijk starten met het volgen van autorijles en wil je dit graag doen in je thuisstad Groningen? De ANWB Autorijschool in Groningen is de beste rijschool waar je rijlessen kunt volgen. Dankzij de keuze uit diverse ervaren rijinstructeurs is er altijd een juiste match te vinden die jou persoonlijk begeleiden op weg naar je rijbewijs. Lessen dus met de Martinitoren in je achteruitkijkspiegel en zorgeloos over knooppunt Julianaplein heen.  Onze rijopleiding staat bekend om een hoog slagingspercentage. Kortom, voor jou reden genoeg om met ons te leren kennismaken en je rijbewijs te halen in het mooie Groningen. Meld je aan voor een gratis proefles bij onze autorijschool in Groningen.

Autorijles in Groningen

Autorijles in Groningen

Bij de ANWB Autorijschool Groningen kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

Klantreacties

“Fijne rijlessen gehad. Snel mijn rijbewijs kunnen halen op een leuke en leerzame manier.” 

Leerling Autorijschool Groningen

8.2

ANWB Rijopleiding

is door geslaagde kandidaten beoordeeld met een

Gebaseerd op 16637 stemmen
Bekijk beoordelingen (tevreden.nl)
Leren voor je theorie examen

Leren voor je theorie examen

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

1 5 7 0 4

Service & contact

ANWB Rijschool Groningen

Telefoonnummer 050 - 205 3100
Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17:00 uur te bereiken en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
Whatsapp 088-2692222
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)

Adres kantoor

Atoomweg 4
9743 AK Groningen

Openingstijden kantoor

Ma t/m vr 09:00 - 17:00 uur
Za 09:00 - 16:00

Over de ANWB Rijopleiding

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.

Wij zijn lid van de  Nederlandse Franchisevereniging.

Driving school

Information in English