Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Haarlem - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Haarlem

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Met plezier je rijbewijs B halen

De ANWB Rijschool in Haarlem is de perfecte locatie om succesvol je rijbewijs te halen. De autorijlessen die wij aanbieden worden volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid en manier van leren.

ANWB Rijschool Haarlem is een prettige verkeersschool om mee samen te werken. Wist je dat we ook rijlessen aanbieden in Alphen aan de Rijn en IJmuiden.

Onze autorijschool helpt jou succesvol de weg op

De ANWB rijopleiding in Haarlem hanteert de unieke ANWB Lesmethode. Met deze methode start je met een geheel vrijblijvende proefles bij onze rijschool in Haarlem. Aan de hand van deze proefles wordt een persoonlijk lesadvies opgesteld, waarin je onder andere kan zien hoeveel rijlessen wij adviseren. Wij zijn overtuigd van de ANWB lesmethode, waardoor we zelfs een ANWB Examengarantie bieden. Mocht je niet slagen na het aantal aanbevolen lessen, dan betalen wij je 1e herexamen. Haal jouw rijbewijs B dus bij de ANWB rijschool! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Haarlem
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Haarlem

Woon je in het prachtige Haarlem en mag je eindelijk gaan lessen? Meld je dan aan bij onze autorijschool in Haarlem en haal voordelig en snel je rijbewijs. Bij onze lokale rijschool werken ervaren rijinstructeurs die je perfect voorbereiden op het praktijkexamen voor het autorijbewijs. Zo leer je bijvoorbeeld rijden op drukke plekken zoals knooppunt Rottepolderplein, maar ook manoeuvreren in de binnenstad van ‘Spaarnestad’. We zijn trots op ons hoge slagingspercentage van mensen die voor de eerste keer afrijden! Kennis met ons maken? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles bij onze autorijschool in Haarlem.

Autorijles in Haarlem 

Bij de ANWB Autorijschool Haarlem kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Haarlem

“Een goede rijschool met vriendelijke en goede instructeurs.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Haarlem

Telefoonnummer
023 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Rijksweg 496
2071 CW Santpoort-Noord

Openingstijden
ma t/m vr09:00 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.