ANWB Rijschool Maastricht - Check jouw 5 voordelen:

ANWB Rijschool Maastricht - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen

ANWB Rijschool Maastricht

Instapdeal

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aanbieding: Je eerste 10 lesuren voor €489,-
Meer informatie Aanmelden

 

Je rijbewijs B halen in Maastricht

Het behalen van het autorijbewijs doe je natuurlijk bij de ANWB Rijschool in Maastricht. De rijinstructeurs van de autorijschool kunnen je overal ophalen en worden gemiddeld beoordeeld met een 9. Zo weet je bijna zeker dat ook jij zult slagen voor het autorijbewijs. 

De voordelen van je autorijbewijs halen bij de ANWB

Met de succesvolle ANWB Lesmethode behaal je jouw rijbewijs op de meest efficiente manier. Je begint de opleiding met een proefles in de omgeving van Maastricht, waarna je een persoonlijk lesadvies ontvangt. Met dit lesadvies krijg je een idee van het pakket dat bij jou past en zullen we tevens een rijcoach aan je koppelen die bij je past. Wij geloven in deze aanpak en bieden zelfs een ANWB Examengarantie! Met deze garantie betalen wij jouw 1e heraxmen als je het niet haalt na het aantal geadviseerde lessen. Start dus nu met jouw rijopleiding bij de ANWB rijschool in Maastricht! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijschool van het jaar 2022:

Wij hebben in de jaarlijkse competitie onder ANWB rijscholen de titel ‘Rijschool van 2022’ gewonnen! Dat betekent dat van alle ANWB rijscholen wij de beste verhouding hadden in slagingspercentage en klanttevredenheid. Daarnaast heeft onze instructrice Linda Salden die werkzaam is bij onze locatie in Sittard de tweede plek behaald bij de Rijcoach van het jaar verkiezing. Zij kreeg een hoog cijfer van haar leerlingen én zorgt ervoor dat veel van hen in één keer slagen voor hun rijbewijs. Daar zijn we natuurlijk super trots op!

 

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Neem in Maastricht een

Proefles autorijden

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Maastricht

Maastricht is een prachtige stad en heeft een prachtige omgeving. Maar al die heuvels op fietsen.. Daar word je letterlijk en figuurlijk moe van! Tijd dus om je rijbewijs te halen. En waar kun je dat beter doen dan de ANWB autorijschool in Maastricht? Op deze lokale vestiging staan ervaren rijinstructeurs klaar om te zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. En met onze persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om te lessen op jouw tempo komt dat wel goed. We zijn dan ook trots op ons slagingspercentage! Dus wil je voortaan met de auto naar de universiteit en goed voorbereid drukke verkeersknooppunten zoals Europaplein te lijf? Meld je dan aan voor een proefles bij onze autorijschool in Maastricht.

Autorijles in Maastricht

Autorijles in Maastricht

Bij de ANWB Autorijschool Maastricht kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

Klantreacties

“Helder, goede instructeurs, begeleiding, betrouwbaar.” 

Leerling Autorijschool Maastricht

8.2

ANWB Rijopleiding

is door geslaagde kandidaten beoordeeld met een

Gebaseerd op 16637 stemmen
Bekijk beoordelingen (tevreden.nl)
Leren voor je theorie examen

Leren voor je theorie examen

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

1 5 7 0 4

Service & contact

ANWB Rijschool Maastricht

Telefoonnummer 043 - 744 05 99
Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
Whatsapp 088-2692222
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)

Adres kantoor

Sibemaweg 20
6224 DC Maastricht

Openingstijden

Ma t/m vr 08:30 - 17:00 uur

Over de ANWB Rijopleiding

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.

Wij zijn lid van de  Nederlandse Franchisevereniging.

Driving school

Information in English