Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Maastricht

  • Hoge beoordeling rijcoaches
  • Examengarantie mogelijk
  • Rijschool van 2022
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Maastricht

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je rijbewijs B halen in Maastricht

Maastricht is een prachtige stad en heeft een prachtige omgeving. Maar al die heuvels op fietsen.. Daar word je letterlijk en figuurlijk moe van. Tijd dus om je rijbewijs te halen! Onze ervaren en goed beoordeelde rijcoaches zorgen er met persoonlijke begeleiding voor dat jij zo snel mogelijk jouw rijbewijs haalt. Dus wil je voortaan met de auto naar de universiteit en goed voorbereid drukke verkeersknooppunten zoals Europaplein te lijf? Meld je dan aan voor een proefles bij onze autorijschool in Maastricht. 

De voordelen van je autorijbewijs halen bij de ANWB

Met de succesvolle ANWB Lesmethode behaal je jouw rijbewijs op de meest efficiente manier. Je begint de opleiding met een proefles in de omgeving van Maastricht, waarna je een persoonlijk lesadvies ontvangt zodat je weet waar je aan toe bent. Wij geloven in onze aanpak en bieden zelfs een ANWB Examengarantie bij ons lespakket met 40 lesuren! Met deze garantie betalen wij jouw 1e herexamen als je het niet haalt na het aantal geadviseerde lessen. Lees de voorwaarden van de ANWB Examengarantie hier.

Benieuwd naar ons slagingspercentage? Klik hier.

Rijschool van het jaar 2022:

Wij hebben in de jaarlijkse competitie onder ANWB rijscholen de titel ‘Rijschool van 2022’ gewonnen! Dat betekent dat van alle ANWB rijscholen wij de beste verhouding hadden in slagingspercentage en klanttevredenheid. Daarnaast heeft onze instructrice Linda Salden die werkzaam is bij onze locatie in Sittard de tweede plek behaald bij de Rijcoach van het jaar verkiezing. Zij kreeg een hoog cijfer van haar leerlingen én zorgt ervoor dat veel van hen in één keer slagen voor hun rijbewijs. Daar zijn we natuurlijk super trots op!

Kom bij ons langs voor een proefles

Gratisbij 20 lesuren

Proefles autorijden

in Maastricht
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!
Autorijles in Maastricht 

Bij de ANWB Autorijschool Maastricht kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Maastricht

“Helder, goede instructeurs, begeleiding, betrouwbaar.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Maastricht

Telefoonnummer
043 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Scharnerweg 18
6224 JG Maastricht

Openingstijden
ma t/m vr08:30 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.