Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Meppel - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Meppel

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Haal je rijbewijs B op jouw manier

Het is bijna zover, de eerste keer dat je een auto mag besturen. Super spannend natuurlijk. Als jij je rijbewijs B wilt halen dan is het fijn als je dat op je eigen tempo kunt doen met een rijinstructeur die bij jou past. Bij de ANWB Rijschool in Meppel is dit mogelijk. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt in een auto. Volg een tiendaagse rijcursus of volg rijlessen in je eigen tempo. Het behalen van je rijbewijs bij de Rijschool in Meppel wordt zo een makkie. 

Slaag zonder problemen met de unieke lesmethode

Bij ANWB rijschool in Meppel behaal je jouw rijbewijs dankzij onze unieke lesmethode; een aanpak waarmee wij al veel mensen succesvol hun rijbewijs hebben gehaald! Je start jouw rijopleiding met een proefles, waarna je een persoonlijk lesadvies ontvangt. Daarnaast koppelen wij je aan een ANWB rijcoach die bij jou past. Jouw lesmethode wordt dus helemaal op jou afgestemd! Wij weten dat onze unieke lesmethode werkt, waardoor ook ANWB Examengarantie bieden. Haal je jouw examen niet in één keer? Dan betalen wij jouw eerste herexamen. Haal jouw rijbewijs dus bij onze ANWB rijschool in Meppel! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Meppel
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Je rijbewijs halen bij de leukste autorijschool van Meppel

Lessen bij de ANWB autorijschool in Meppel is niet alleen de snelste manier om je rijbewijs te halen, maar ook de leukste! Je bouwt een band op met je eigen rijinstructeur en samen gaan jullie de uitdaging aan. In no time rijd je over de drukke verkeerspunten in het centrum van Meppel en ga je de snelweg op. Links uitvoegen op de A32? Dat heb jij zo onder de knie! We doen alles op jouw tempo, zodat jij comfortabel en vol zelfvertrouwen in de auto zit. Niet voor niets dat de ANWB autorijscholen zo populair zijn. Ben jij klaar om Meppel te trotseren? Meld je dan direct aan voor een proefles bij de ANWB rijschool in Meppel.

Autorijles in Meppel 

Bij de ANWB Autorijschool Meppel kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Meppel

"Je wordt beoordeeld over je hele examen rit en niet over een incident, groei in je examen en neem het initiatief!"

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Meppel

Telefoonnummer
0522 - 74 40 24 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Blankenstein 620A
7943 PA Meppel

Openingstijden
ma t/m vr08:30 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.