Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Lelystad - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Lelystad

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Haal je rijbewijs B op jouw manier

Je rijbewijs B halen op een manier halen die bij je past? Dit kan bij de ANWB Rijschool in Lelystad. We kunnen je bovendien ophalen waar jij wilt en je kunt rekenen op een scherp uurtarief voor de rijlessen. Wist je dat? Onze rijinstructeurs worden beoordeeld met een 9,6! 
 

Waarom je kiest voor de ANWB

Behaal jouw rijbewijs met de succesvolle lesmethode van de ANWB! Deze unieke methode begint met een vrijblijvende proefles, waarna je een persoonlijk lesadvies ontvangt. Hierin geven we onder andere een indicatie van het aantal benodigde rijlessen en wijzen wij de rijcoach toe die het beste bij jou past. Dankzij de succesvolle ANWB lesmethode zijn al veel mensen in één keer geslaagd voor hun rijbewijs! Mocht dit niet lukken, dan bieden wij de ANWB Examengarantie, waarmee je jouw eerste herexamen van ons krijgt. Vraag dus nu een proefles aan bij de ANWB rijschool in Lelystad! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Lelystad
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Lelystad

Als jongere wil je natuurlijk de wereld zoveel mogelijk ontdekken. Een leuke auto hierbij is onmisbaar. En uiteraard dien je dan wel je rijbewijs op zak te hebben. Voor professionele rijles in Lelystad kun je natuurlijk terecht bij de ANWB. Bij onze autorijschool in Lelystad word je opgeleid door ervaren rijinstructeurs en profiteer je van een hoog slagingspercentage. Dus wil je meer vrijheid om te gaan en staan wanneer jij wilt en goed voorbereid de snelweg op? Meld je dan aan voor een vrijblijvende en proefles bij de ANWB Autorijschool in Lelystad.

Autorijles in Lelystad 

Bij de ANWB Autorijschool Lelystad kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Lelystad

“Fijne rijschool waar ik veel heb mogen leren en altijd met plezier rijles heb gevolgd.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Lelystad

Telefoonnummer
0320 - 74 45 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Artemisweg 220
8239 DE Lelystad

Openingstijden
ma t/m vr08:30 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.