Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Eindhoven - Check jouw 5 voordelen

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Eindhoven

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Op jouw manier je rijbewijs halen

Bij de ANWB Rijschool Eindhoven kun je je autorijbewijs halen op de manier die jij het fijnste vindt. Bepaal zelf het aantal lessen per week en waar je wordt opgehaald en afgezet. Lessen in een andere plaats? Dat kan, wij bieden ook rijlessen aan in Best.

Vraag een gratis proefles aan

Haal jouw rijbewijs met onze unieke lesmethode bij de ANWB rijschool in Eindhoven! Met deze lesmethode zorgen wij ervoor dat jij voor jouw rijbewijs slaagt. We starten de rijopleiding met een vrijblijvende proefles. Hierna zal je een persoonlijk lesadvies ontvangen, waarin wij een rijcoach aanbevel en het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben op zullen nemen. Wij boeken met onze unieke lesmethode al jarenlang veel succes. Hierdoor bieden wij ook de ANWB Examengarantie. Haal je jouw eerste examen niet, dan nemen wij de kosten van het herexamen voor onze rekening. Start dus nu met jouw rijopleiding! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Eindhoven
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Eindhoven

De ANWB ken je misschien wel via het lidmaatschap van je ouders, maar zoals je inmiddels weet kun je ook voor lessen bij ons terecht. Woon je in Eindhoven en ben je op zoek naar een goede rijschool? Dan ben je bij onze autorijschool in Eindhoven op de juiste plek. Hier staan ervaren rijinstructeurs voor je klaar die jou voorbereiden op je komende rijexamen. Dus wil jij binnenkort zonder zorgen knooppunt Ekkersrijt trotseren of met de wagen naar de thuiswedstrijden in het Philips stadion? Meld je aan voor een gratis proefles bij onze autorijschool in Eindhoven.

Autorijles in Eindhoven 

Bij de ANWB Autorijschool Eindhoven kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

“Ik vond de proefles bij ANWB rijschool zeer prettig. Ze nemen de tijd voor je, zijn erg vriendelijke en leggen alles zo duidelijk mogelijk uit. ” 

Leerling Autorijschool Eindhoven

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Eindhoven

Telefoonnummer
040 - 214 09 00 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Dillenburgstraat 24
5652 AP Eindhoven

Openingstijden
ma t/m vr08:30 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.