ANWB Rijtrainingen
Vanaf 89,50 p.p.

ANWB Rijtrainingen

  • Veel ervaring met verkeersveiligheid
  • Simulatie extreme verkeerssituaties
  • Kwaliteit
Bekijk trainingen

Rijvaardigheidstrainingen

De ANWB verstrekt niet alleen informatie over (duurzame) mobiliteit en verkeersveiligheid, maar biedt ook trainingen aan waardoor leden & niet-leden leren zélf veiliger te rijden.

De rijvaardigheidstrainingen variëren van auto slipcursussen tot caravantrainingen. Heb je al een tijd je rijbewijs, maar voel je je onzeker op de weg? Dan is een Opfristraining of een RijZekertraining wat voor jou.

Op verschillende locaties in het land wordt het educatieve gecombineerd met spektakel en fun.

Auto Slipcursussen

Auto Slipcursussen

Stel: je wordt overvallen door zware regenbuien en de auto raakt plotseling in een slip. Wat moet je doen? Leer en ervaar om te gaan met noodsituaties tijdens een slipcursus.

Caravantraining en aanhangwagentraining

Caravantraining en aanhangwagentraining

Ga je op pad met je caravan of aanhangwagen? Dan is een vlakke weg vaak geen probleem. Maar rij je met hetzelfde gemak bergafwaarts? En manoeuvreer je je caravan moeiteloos op je campingplaats?

Rijtrainingen

Autoslipcursus basis (3 uur)

Autoslipcursus basis (3 uur)

Ervaar in 3 uur de belangrijkste vaardigheden voor veilig remmen en slippen (ongevalspreventie en brandstofreductie). 

Opfristraining Senioren

Opfristraining Senioren

De opfristraining is geschikt voor senioren die bijvoorbeeld al een tijdje niet hebben gereden, moeite hebben met parkeren of de snelweg niet op durven. ANWB Rijopleiding helpt je zelfstandig, veilig en vol vertrouwen de weg op! 

RijZekertraining

RijZekertraining

“Ik heb mijn rijbewijs en daarmee de vrijheid om te gaan en staan waar ik wil. Helaas wordt het verkeer steeds drukker en er wordt harder gereden. Soms zie ik er wel eens tegenop. Bijvoorbeeld in het donker, bij slecht weer of als ik een onbekende route rijdt.” Herkenbaar? Volg dan onze RijZekertraining.

Beoordelingsrit

Beoordelingsrit

Vele automobilisten hebben zich door de jaren heen een rijstijl aangeleerd. Deze hoeft niet slecht te zijn, maar met een aantal tips kunnen zij vaak een stuk beter aan het verkeer gaan deelnemen.

Motortrainingen

Motortrainingen

De ANWB Motortrainingen zijn voor motorrijders van elk niveau een echte aanrader. In het dagelijks verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring echter uitstekend kunt voorkomen of omzeilen.

Service & contact

Trainingen voor bedrijven

Voor meer informatie over bedrijfsuitjes, rijstijlanalyses en Code 95 trainingen.

Missie en visie

"Het gedrag van mensen is het best te veranderen door betere rijvaardigheid en bewustwording van het eigen rijgedrag in het verkeer"

Speiaal voor jou geselecteerd