Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Leiden - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Leiden

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Haal je rijbewijs op een manier die bij je past

De ANWB Rijschool in Leiden bestaat sinds 2001 en heeft sindsdien al vele leerlingen geholpen bij het succesvol behalen van het rijbewijs. Wij beschikken over uitstekende rijcoaches die je klaarstomen voor het behalen van het felbegeerde papiertje. Je rijbewijs B halen kan bij ons altijd op een manier die bij jou past. Zo kun je lessen volgen in je eigen tempo of kiezen voor de snelle tiendaagse cursus bij de rijscholen van de ANWB. Het is ook mogelijk om rijles te volgen in Noordwijk of Leiderdorp.

Waarom kiezen voor de ANWB Rijschool?

ANWB rijopleiding in Leiden hanteert de succesvolle ANWB Lesmethode. Hierbij start je met een geheel vrijblijvende proefles bij onze rijschool in Leiden. Op basis van de proefles wordt een persoonlijk lesadvies opgesteld, waarin je een indicatie krijgt van hoeveel rijlessen je nodig zal hebben. Wij zijn overtuigd van deze unieke lesmethode. Om dit te bewijzen, bieden we zelfs een ANWB Examengarantie. Mocht je niet direct slagen na het aantal aanbevolen lessen, dan betalen wij je eerste herexamen. Haal jouw rijbewijs dus bij de ANWB rijschool! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Leiden
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Rijles volg je bij dé autorijschool van Leiden

Wil je op korte termijn je rijbewijs halen in Leiden? Dan ben je bij de ANWB aan het juiste adres voor een goede en betrouwbare rijopleiding. Onze autorijschool in Leiden staat bekend om een hoog slagingspercentage en bestaat uit een team van ervaren rijinstructeurs. Zij bereiden je optimaal voor op je praktijkexamen en verkeerssituaties zoals rijden op drukke knooppunten (zoals Hofvliet) en autorijden in het Leidse stadscentrum. Natuurlijk zijn onze lesauto's van alle gemakken voorzien zodat jij relaxt je kilometers maakt. Kortom, wacht niet te lang, en meld je aan voor een proefles bij onze autorijschool in Leiden.

Autorijles in Leiden 

Bij de ANWB Autorijschool Leiden kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

“Een top rijschool en instructeur die hun reputatie meer dan waar maakt” 

Leerling Autorijschool Leiden

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Leiden

Telefoonnummer
071 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Lijnbaan 3b
2352 CK Leiderdorp

Openingstijden

ma t/m vr08:30 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.