Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Nijmegen - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
Proefles aanvragen 

Welkom bij de ANWB Rijschool in Nijmegen

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Autorijlessen die op jou zijn afgestemd

Wil je graag je rijbewijs halen op een manier die bij je past en die op jouw persoonlijke situatie is afgestemd? Dit kan bij de ANWB Rijschool in Nijmegen, die al sinds 1970 bestaat. Bij onze ervaren rijschool krijg persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw wensen en behoeften. 
 

Voordelen rijbewijs halen bij ANWB

De ANWB rijopleiding in Nijmegen hanteert de unieke ANWB Lesmethode. Hierbij start je jouw rijopleiding met een geheel vrijblijvende proefles bij onze rijschool. Op basis van jouw prestaties tijdens deze proefles, wordt een persoonlijk lesadvies opgesteld. Hierin krijg je een indicatie van het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben. Wij zijn overtuigd van deze unieke lesmethode en bieden zelfs een ANWB Examengarantie. Mocht je niet slagen na het aantal aanbevolen lessen, dan betalen wij je eerste herexamen. Haal jouw rijbewijs dus bij de ANWB rijschool in Nijmegen! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

 

Rijschool van het jaar 2022:

Wij zijn in de jaarlijkse competitie onder ANWB rijscholen als tweede geëindigd in de Rijschool van het jaar 2022 verkiezing! Dat betekent dat van alle ANWB rijscholen wij de een-na-beste verhouding hadden in slagingspercentage en klanttevredenheid. Dit vinden wij een ontzettend mooi resultaat!

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Aanmelden proefles elektrisch 

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Nijmegen
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Nijmegen

Moeiteloos door het centrum van Nijmegen rijden met de auto of een roadtrip door Nederland (of Europa!) op de planning? Dan is het tijd om je rijbewijs te halen. En daarvoor ben je bij onze autorijschool in Nijmegen aan het juiste adres. Onze ervaren rijinstructeurs kennen de omgeving als geen ander en zorgen dat jij op je eigen tempo kunt lessen. We zijn dan ook  trots op ons hoge slagingspercentage. Tijdens het examen leer je zowel rijden in de binnenstad als op drukke verkeersknooppunten zoals knooppunt Neerbosch. Alles dus wat jij nodig hebt om met succes aan je praktijkexamen te beginnen. Dus ben je klaar om je rijbewijs te halen? Meld je dan aan voor een proefles bij onze autorijschool in Nijmegen en kruip zelf achter het stuur.

Autorijles in Nijmegen 

Bij de ANWB Autorijschool Nijmegen kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Nijmegen

“Prettige kennismaking met de instructeur en de rijschool. Het schept vertrouwen in het vervolg van de lessen.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Nijmegen

Telefoonnummer
024 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Energieweg 25
6541 CW Nijmegen

Openingstijden
ma t/m vr08:00 - 17:00 uur
za08:00 - 12:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.