ANWB Rijschool Venlo - Check jouw 5 voordelen:

ANWB Rijschool Venlo - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen

ANWB Rijschool Venlo

Instapdeal

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aanbieding: Je eerste 10 lesuren voor €489,-
Meer informatie Aanmelden

 

Je rijbewijs halen bij de ANWB Autorijschool

Wil je je rijbewijs B halen in Venlo of omgeving? Dit kun je uitstekend realiseren bij de ANWB Rijschool in Venlo. Weet je dat onze rijinstructeurs van de rijschool gemiddeld beoordeeld worden met een 9? Zo weet je zeker dat ook jij zult slagen voor het rijbewijs. 

Rijles volgen bij de ANWB levert je veel voordeel op

Jouw rijbewijs haal je bij de ANWB rijschool in Venlo. Wij hanteren een unieke lesmethode waarmee jij zeker je rijbewijs gaat halen. Deze ANWB Lesmethode gaat altijd van start met een vrijblijvende proefles. Hierna zal je een persoonlijk lesadvies krijgen waarin wij advies geven over het aantal rijlessen en een rijcoach die bij jou past toewijzen. Met de unieke ANWB lesmethode boeken wij al jaren succes. Hierdoor bieden wij ook ANWB Examengarantie bieden. Haal je jouw eerste examen niet, dan betalen wij je 1e herexamen. Zo zeker zijn wij van onze unieke lesmethode! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijschool van het jaar 2022:

Wij hebben in de jaarlijkse competitie onder ANWB rijscholen de titel ‘Rijschool van 2022’ gewonnen! Dat betekent dat van alle ANWB rijscholen wij de beste verhouding hadden in slagingspercentage en klanttevredenheid. Daarnaast heeft onze instructrice Linda Salden die werkzaam is bij onze locatie in Sittard de tweede plek behaald bij de Rijcoach van het jaar verkiezing. Zij kreeg een hoog cijfer van haar leerlingen én zorgt ervoor dat veel van hen in één keer slagen voor hun rijbewijs. Daar zijn we natuurlijk super trots op!

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Neem in Venlo een

Proefles autorijden

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Lessen bij dé autorijschool van Venlo

Bij de ANWB autorijschool in Venlo bereiden we je optimaal voor op je praktijkexamen. Hiervoor staat een team van ervaren rijinstructeurs klaar om jou te begeleiden. Met onze unieke lesmethode les je dan ook op het tempo dat jij prettig vindt. Hierbij leer je onder andere rijden in het stadscentrum, maar ga je ook al direct de snelweg op. Dankzij deze unieke lesmethode en ervaren instructeurs ligt ons slagingspercentage erg hoog. Ook iets voor jou? Meld je dan direct aan voor een proefles bij onze autorijschool in Venlo.

Autorijles in Venlo

Autorijles in Venlo

Bij de ANWB Autorijschool Venlo kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

Klantreacties

“Goede rijinstructeur, veel geduld en rustig.” 

Leerling Autorijschool Venlo

8.2

ANWB Rijopleiding

is door geslaagde kandidaten beoordeeld met een

Gebaseerd op 16637 stemmen
Bekijk beoordelingen (tevreden.nl)
Leren voor je theorie examen

Leren voor je theorie examen

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

1 5 7 0 4

Service & contact

ANWB Rijschool Venlo

Telefoonnummer 077 - 744 05 99
Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
Whatsapp 088-2692222
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)

Adres kantoor

Kazernestraat 20
5928 NL Blerick

Openingstijden kantoor

Ma t/m vr 08:30 - 17:00 uur

Over de ANWB Rijopleiding

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.

Wij zijn lid van de  Nederlandse Franchisevereniging.

Driving school

Information in English