Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Vught: check jouw 5 voordelen

  • Regel alles online of via de App
  • Tiendaagse cursus mogelijk
  • Met ANWB-examengarantie
  • De beste rijinstructeurs
  • Gespreid betalen mogelijk
Proefles aanvragen 

Rijles in Vught bij ANWB Rijschool

Voordelig je rijbewijs B halen

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Voordelig je rijbewijs B halen

Heb je er altijd al van gedroomd om je rijbewijs B te halen? Dit kan in de buurt van Vught bij de ANWB Autorijschool in Den Bosch. Tijdens een proefles kun je erachter komen welke manier van lessen het beste bij je past. De rijinstructeurs begeleiden je op een effectieve wijze naar het examen toe. Kies daarom voor de ANWB Rijschool in Den Bosch om je rijbewijs te halen.

De meerwaarde van de ANWB Autorijschool 

Als je kiest om te lessen in Vught, levert jou dat verschillende voordelen op. De lessen worden namelijk volledig op jou afgestemd. Je kunt verder op een prettige manier kennismaken met de werkwijze van de ANWB door een proefles te volgen.

Daarnaast is het belangrijk om in de nabijgelegen stad Den Bosch (= examenlocatie) te lessen, zodat je de snelwegen beter kan leren kennen en met drukker verkeer kan oefenen. Bovendien hoef je de kosten van je eerste herexamen niet te behalen als je niet slaagt na het aantal geadviseerde lessen.