De beste instructeurs

Onze instructeurs staan voor je klaar en zijn goed opgeleid zo dat jij je rijbewijs zo snel en goed mogelijk kan halen. Dit zegt iedere rijschool, maar wat maken de rijinstructeurs bij de ANWB zo uniek?

Wat je mag verwachten van onze instructeurs:

  • Vanzelfsprekend zijn alle ANWB rijinstructeurs gecertificeerd (WRM- certificaat)
  • Maken gebruik van effectieve leerstijlen en zijn communicatief en sociaal vaardig
  • Klantgericht en dienstverlenend
  • Goede beheersing Nederlandse taal en vaak ook andere talen.
  • Ten slotte zijn de instructeurs opgeleid in het lesgeven aan leerlingen met faalangst.
  • Bel ons gerust voor meer informatie op 088 - 214 09 00.

Maximale Klanttevredenheid

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven daarom een maximale klanttevredenheid na. Wij willen graag weten wat je ervaringen zijn met onze rijscholen, instructeurs en lesmethode. Om deze manier kunnen wij onszelf blijven verbeteren.

Dagelijks wordt door een onafhankelijke organisatie onderzoek uitgevoerd naar de klanttevredenheid. In het onderzoek word je oordeel gevraagd over oa vriendelijkheid, duidelijkheid van instructies, geduld en inlevingsvermogen. Deze resultaten hiervan kun je bekijken op www.tevreden.nl

Inmiddels hebben meer dan 40.000 klanten van ons hun beoordeling gegeven. Met een resultaat waar we trots op zijn, een gemiddelde klanttevredenheid van 8.2. In de resultaten vind je ook de top 25 van beste rijinstructeurs.

We kijken niet alleen naar de goede resultaten, maar willen ook graag weten wat we nog verder kunnen verbeteren. Als klanten minder tevreden zijn, dan nemen wij direct contact op, zodat we hier direct actie op kunnen ondernemen.

Hier kun je de resultaten van de onderzoeken bekijken.

Zoek rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.