Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Tips auto rijbewijs

Theorie en rijles tips van ANWB

Bij de ANWB helpen we je met alle onderdelen voor het behalen van je rijbewijs. Met succes! Wist je dat er sinds 1997 al meer dan 100.000 leerlingen zijn geslaagd door onze unieke ANWB lesmethode?

Hieronder hebben we een aantal handige theorie en rijles tips op een rij gezet. Van het oefenen van je theorie-examen tot uitleg over de bijzondere verrichtingen en van parkeren als een pro tot tips voor het CBR praktijkexamen.

Theorie examen auto oefenen

We delen 5 handige tips voor het oefenen van je auto theorie. Zo ben je optimaal voorbereid op het theorie-examen.

Lees onze tips om het theorie examen te oefenen

Auto theorie trucjes

Zijn er trucjes om je auto theorie beter te onthouden? We geven je enkele handige tips: van het gemakkelijker onthouden van de verkeersregels tot het beter begrijpen van de vraagstellingen. 

Lees onze tips om theorie te leren

Tips bijzondere verrichtingen auto

Bijzondere verrichtingen zijn een vast onderdeel van het praktijkexamen. Heb jij het parkeren, stoppen en keren al helemaal onder de knie? 

Lees onze rijles tips om nog beter te worden voor je bijzondere verrichtingen

Achteruit inparkeren

Veel mensen gaan het liever uit de weg: achteruit inparkeren. Wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk, met onze handige ANWB tips.

Lees nu onze tips voor het achteruit inparkeren

Fileparkeren

Tijdens je rijexamen zal je verschillende parkeertechnieken moeten laten zien. Hier wil je natuurlijk vol zelfvertrouwen mee starten, daarom geven we je concrete tips die je in je achterhoofd kan houden tijdens het fileparkeren.

Lees nu onze tips voor het fileparkeren

Rijexamen tips

Een spannend moment: het CBR praktijkexamen voor je rijbewijs. Ga voorbereid je examen in met onze handige rijexamen tips.

Lees onze tips voor het praktijkexamen

Overstappen naar een andere rijschool

Ben je niet tevreden met jouw huidige rijschool? Wij leggen je de mogelijkheden uit om over te overstappen naar een ANWB Rijschool.

Lees hier de mogelijkheden om over te stappen

 

Vind een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.